Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

ΚΚΕ Πιερίας | Καταγγελία για τις ελλείψεις σε αντιπλημμυρικά έργα και σε οδικά δίκτυα στην Πιερία

Με αφορμή το τραγικό περιστατικό του θανάτου της 55χρονης παιδιάτρου στην Σκοτίνα Πιερίας, όπου την παρέσυρε το ρέμα Ζιλιάνα, η Τομεακή Επιτροπή Πιερίας του ΚΚΕ, καταγγέλλει για άλλη μία φορά τις ελλείψεις που υπάρχουν τόσο σε αντιπλημμυρικά έργα, όσο και σε οδικά δίκτυα που θα εξασφαλίζουν την ασφαλή μετακίνηση των εργαζομένων, του λαού συνολικότερα, από και προς τον προορισμό του.

Όταν πρόκειται να εξασφαλιστούν τα συμφέροντα των μονοπωλίων και η μεταφορά των εμπορευμάτων τους, τότε δαπανώνται εκατομμύρια. Όταν πρόκειται για τις ανάγκες του λαού, τότε αυτές περνούν σε δεύτερη μοίρα, με τραγικές συνέπειες που κοστίζουν ακόμη και σε ανθρώπινες ζωές.

Μπορεί οι κυβερνήσεις να αλλάζουν, οι διοικήσεις σε δήμους και περιφέρεια να διαδέχονται η μία την άλλη, όμως η πολιτική που υποβαθμίζει τις ανάγκες του λαού για τα κέρδη των λίγων είναι εδώ.

Καλούμε το λαο της περιοχής να παλέψει σήμερα για τα δικαιώματά του, για ένα σύστημα που στο επίκεντρο θα βάζει την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του, για όλα αυτά που εν έτει 2021 είναι αυτονόητα.

Πηγή : www.olympusmera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου