Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

2 φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης από την Ελβετία για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Με μεγάλη μας χαρά παραλάβαμε 50 παλέτες γεμάτες είδη πρώτης ανάγκης τα οποία συγκεντρώθηκαν στην Ελβετία με πρωτοβουλία που ξεκίνησε από την κυρία Αθηνά Κορομηλά και αμέσως βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από δεκάδες κόσμου.

Η κινητοποίηση, που ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού, ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό αποφέροντας στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αυτή την πολύ σημαντική υλική βοήθεια, χάρη στους Έλληνες που κατοικούν στην Ελβετία αλλά και τους Ελβετούς που έσπευσαν να συμμετέχουν κι εκείνοι σε αυτή την προσπάθεια. Έτσι, την προηγούμενη εβδομάδα, έφτασαν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Ν. Μάκρη, 2 φορτηγά γεμάτα πράγματα.
Ένα τεράστιο «ευχαριστώ» από όλους εμάς σε όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε και ιδιαίτερα στον κύριο Appenzeller από την εταιρία Transpack GmbH και στην κα Αθηνά Κορομηλά η οποία μέσα από μία απλή σκέψη αλληλεγγύης που είχε, κατάφερε να ενώσει όλον αυτό τον κόσμο που μοιράζεται την αγωνία μας για τα παιδιά που έχουν ανάγκη με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν αυτά τα σημαντικά είδη για την επιβίωση τους.
Περισσότερες πληροφορίες:https://www.facebook.com/groups/1635725040008727/?fref=nf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου