Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Κυνική παραδοχή της μεθόδευσης από τον Βενιζέλο. “Δεν υπήρξε ποτέ Plan B. Μόνο το Μνημόνιο”


imagesΣε μια ακόμη προσπάθεια του αρχομανή βουλιμικού αντιπροέδρου της συγκυβέρνησης Ε. Βενιζέλου να δείξει ένα ειλικρινές πρόσωπο προς τη κοινωνία, προέβη σε μια κυνική αποκάλυψη της μεθόδευσης για την “αιχμαλωσία” της χώρας στις τάξεις των μνημονίων.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε άρθρο του στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» υποστηρίζει ότι «ο ελληνικός λαός ξέρει ότι με ψέματα και ψευδαισθήσεις δεν μπορεί να πορευτεί πλέον η Πατρίδα μας» και προσθέτει ότι “η κρίση που υπήρχε προ πολλού, έφερε το Μνημόνιο ως μικρότερο κακό σε σχέση με την απόλυτη καταστροφή της ανεξέλεγκτης οικονομικής, κοινωνικής και θεσμικής χρεοκοπίας”,παραδεχόμενος ότι ουδέποτε υπήρξε κάποιο Plan B. 

Δηλαδή κε Βενιζέλε “λεφτά δεν υπήρχαν”; Τα μεγάλα και ωραία που εξαγγείλατε το 2009 και το 2011, ήταν ψέματα;
Αμ το άλλο; Τα Ζάππεια του…συγκυβερνήτη σας; Και αυτά ψέματα;
Η απόγνωση του να φανεί ανθρώπινος σε μια απέλπιδα προσπάθεια ανύψωσης του ΠΑΣΟΚ (του ποιού;) μέσα από μια δακρύβρεκτη συνέντευξη του στυλ “το 2014 θα….”, “το μνημόνιο είναι ευλογία, ιδού και το πρωτογενές πλεόνασμα”, “οι κόποι έπιασαν τόπο (όπως και οι αυτοκτονίες;)” και άλλα τέτοια υπέροχα, έχει και τις παρενέργειες του, ήτοι την κυνική παραδοχή της μεθόδευσης του Μνημονίου, αρχικά σε μια κυβέρνηση που ήταν και εκεί αντιπρόεδρος, και τώρα μέσω της συγκυβέρνησης που έρχεται να ολοκληρώσει την κατοχή της χώρας.
Τότε ήταν οι εκτελέσεις. Σήμερα είναι η απόγνωση των συνταξιούχων, η απομάκρυνση των νέων και η αυτοκτονία των μεσηλίκων.
Τότε ήταν η στρατιωτική ηγεμονία και ο πόλεμος. Σήμερα ήταν η μεθόδευση για να έρθει αναίμακτα ο ίδιος εχθρός.

 ανΕπίκαιρος στο Ιανουαρίου 4, 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου