Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Η ανθρώπινη σύμπραξη ΠΑΟΚ - Αρη


Η δημοπρασία της φανέλας θα αρχίσει στις 17 Δεκεμβρίου
Δεν υπάρχει μόνο το ποδόσφαιρο του μίσους. Το νόμισμα έχει και άλλη όψη, όπως φανερώνει η ανθρώπινη σύμπραξη του ΠΑΟΚ και του Αρη στην περίπτωση του μικρού Παντελή Κυριακίδη, του 17χρονου παιδιού που τα τελευταία πέντε χρόνια βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα...
Ενα ποδοσφαιρικό ταξίδι έμελλε να αλλάξει για πάντα τη ζωή της οικογένειάς του. Τον Μάιο του 2009 σε ηλικία 12 ετών ο μικρός Παντελής συμμετείχε με τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ σε τουρνουά στα Βριλήσσια.
Κατά την επιστροφή όμως από την Αθήνα ο πατέρας του σκοτώθηκε σε τροχαίο και ο ίδιος τραυματίστηκε σοβαρά. Ολα αυτά τα χρόνια ο Δικέφαλος μέσω διοικούντων, ποδοσφαιριστών (ειδικά οι Στέφανος Αθανασιάδης και Παναγιώτης Γλύκος βρίσκονται κοντά στην οικογένεια), αλλά και φιλάθλων προσπαθεί να συνδράμει τις προσπάθειες της μητέρας και του μαχητή γιου.

Πού κολλάει ο Αρης σε αυτήν την ιστορία; Οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν συνεργασία με την ιστοσελίδα charityidols.gr η οποία δημοπρατεί από την ιντερνετική της πλατφόρμα αθλητικά ενθύμια και αντικείμενα διασημοτήτων για φιλανθρωπία. Ο Αρης θέλει να στηρίξει το ίδρυμα «Φλόγα», αλλά κατ' εξαίρεση ζήτησε τα έσοδα από την πρώτη φανέλα που παρέδωσε -την επετειακή για τα 100 χρόνια του συλλόγου με τις υπογραφές όλων των παικτών- να διατεθούν στην οικογένεια του Παντελή. Κίνηση βέβαια (η συγκεκριμένη δημοπρασία θα ανοίξει στις 17 Δεκεμβρίου) που άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές όλων.

http://www.sentragoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου