Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Τo καλύτερο Classic Boutique ξενοδοχείο στον κόσμο είναι ελληνικό

image
Ένα ξενοδοχείο - στολίδι στην καρδιά των Σπετσών κλείνει φέτος τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του και έλαβε ένα μοναδικό δώρο γενεθλίων. Το Poseidonion Grand Hotel τιμήθηκε με τα βραβεία «World’s Best Classic Boutique Hotel» και «Europe’s Best Classic Boutique Hotel» από το θεσμό των World Boutique Hotel Awards.

Η κλασική και διακριτική του κομψότητα σε συνδυασμό με τη μεγάλη του ιστορία και το design υψηλής αισθητικής το καθιστούν εδώ και 100 χρόνια, αληθινό κόσμημα αρχιτεκτονικής φινέτσας. Το ξενοδοχείο δεν βραβεύτηκε μόνο για την κλασική του αισθητική αλλά και για το συνολικό περιβάλλον, την αίσθηση της προσωπικής φιλοξενίας, την εξαιρετική εμπειρία των θεραπειών Spa και την όλη φιλικότητα, την οικειότητα και την άνεση που προσφέρει στους επισκέπτες του.
image
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε μια λαμπρή τελετή στο ξενοδοχείο Montcalm του Λονδίνου. Το βραβείο παρέλαβε για το Poseidonion Grand Hotel ο κ. Εμμανουήλ Βορδώνης, Πρόεδρος της Πρωτοβουλίας Σπετσών Α.Ε., του φορέα που ανέλαβε την αναγέννηση του ξενοδοχείου τόσο όσο αφορά το κτίριο αλλά και την διαχείριση και επάξια ανάδειξη του ιστορικού ξενοδοχείου στη σύγχρονη εποχή.
image
Το ξενοδοχείο τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τα πάνω του με μια σειρά διακρίσεων να το ακολουθούν, μεταξύ των οποίων τα βραβεία «World’s Best Classic Boutique Hotel 2012», «Europe’s Best Boutique Hotel 2013» από τα World Boutique Hotel Awards, «Best Small Hotel Greece», «Best Hotel Architecture Greece» και «Best Hotel Architecture Europe»για το 2012 από τα International Hotel Awards. Πιο πρόσφατη διάκριση υπήρξε η βράβευση για την καλύτερη χρήση social media στην Ελλάδα στον τομέα Travel/Hospitality όπου το ξενοδοχείο έλαβε το χάλκινο βραβείο από τα Social Media Awards 2014.

http://www.athensvoice.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου