Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Ψηφίζουμε! “Μια μέρα στη Μεγάλη Σχολή” Διαγωνισμός βίντεο από μαθητές των σχολείων της Πόλης


Διαδώστε τον διαγωνισμό και ψηφίστε τα βίντεο των σχολείων μας. Αυτή τη στιγμή το βίντεο έχει 100 ψήφους διαφορά από το πρώτο. Πάμε να κατακτήσουμε την κορυφή!!!!

Μια μέρα στη Μεγάλη του Γένους Σχολή

Η Μαρία, η Όλγα, ο Σωτήρης, η Εριφύλη, ο Δανιήλ, ο Φίλιππος είναι μαθητές στο Επιστημονικό Τμήμα της 11ης τάξης ( Β΄Λυκείου — Θετική Κατεύθυνση) στη Μεγάλη του Γένους Σχολή. Η ταινία δείχνει εικόνες από τη καθημερινότητά τους στο Σχολείο.

Δείτε το βίντεο στη ιστοσελίδα του διαγωνισμού : http://videocontest.i-create.gr/el/ 


Με αφορμή τον μαθητικό διαγωνισμό παιδικής και νεανικής δημιουργίας που διοργανώνει το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας, ο οποίος απευθύνεται σε ομογενείς και αλλοδαπούς μαθητές τα ομογενειακά σχολεία της Πόλης η Μεγάλη του Γένους Σχολή και το Ζάππειο απέστειλαν τις δικές του συμμετοχές.
Οι ταινίες μικρού μήκους στις οποίες οι μαθητές καλούνται να προβάλουν την πόλη όπου ζουν, το σχολείο τους, την οικογένειά τους την σχέση τους με την Ελλάδα έχουν ως θέμα «Καλημέρα – Μια μέρα στην πόλη σου – Η Ελλάδα κι εσύ».
Τα ομογενειακά σχολεία της Πὀλης συμμετείχαν στον διαγωνισμό με τρεις ταινίες, δύο από τη Μεγάλη Σχολή και μία από το Ζάππειο.
Την ταινία μπορείτε να τη δείτε παρακάτω και έπειτα να μπείτε στη σελίδα του διαγωνισμού πατώντας εδώ για να τη ψηφίσετε.  Αύριο και μεθαύριο θα δημοσιεύσουμε και τα άλλα δυο βίντεο του διαγωνισμού από τους μαθητές του Ζαππείου και της Μεγάλης του Γένους Σχολής.
Οι ταινίες θα αξιολογηθούν, επίσης, από επιτροπή, που θα αποτελείται από εκπαιδευτικούς και από προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών.
Τα βίντεο που θα διακριθούν θα προβληθούν από την εκπαιδευτική τηλεόραση, αλλά και σε διάφορα φεστιβάλ.
Σας προτρέπουμε να μπείτε στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού να δείτε και να ψηφίσετε τα βίντεο των σχολείων μας μέχρι τις 20 Ιουνίου 2014.
Αύριο θα δημοσιεύσουμε το δεύτερο βίντεο.
Καντέ μια απλή εγγραφή στην επίσημη σελίδα του διαγωνισμού του Ελληνικού Υπουργείου και ψηφίστε το παραπάνω βίντεο.

H ιστοσελίδα του διαγωνισμού είναι

http://videocontest.i-create.gr/el/ 

Στη συνέχεια πατήστε το κουμπί ΕΙΣΟΔΟΣ και Ψηφίστε.


http://constantinoupoli.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου