Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Η Olympia Electronics χορηγός της ομάδας ρομποτικής του κολεγίου "ΔΕΛΑΣΑΛ"

Robot Master: 2 κύπελα από την πρώτη τους συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής!

PictureΗ Ομάδα Ρομποτικής του κολεγίου ΔΕΛΑΣΑΛ έλαμψε από την πρώτη κι όλας συμμετοχή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα Ρομποτικής.

Η ομάδα ROBOT MASTERS τον Δεκέμβριο 2013 δηλώνει συμμετοχή στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής που για πρώτη φορά διοργανώνει στην Ελλάδα ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός EduACT. Κατασκευάζει ένα εκπληκτικό ρομποτάκι που αποτρέπει φυσικές καταστροφές και τον Μάρτιο στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό της First Lego League Greece (NOESIS 8-9/3/2014) κατακτά την πρώτη θέση στην επίδοση του ρομπότ  (Robot Performance) και την 2η θέση στη γενική κατάταξη του διαγωνισμού (Champions Award).
Εξασφαλίζει έτσι τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Pamplona, Spain, 28-31 Μαΐου).
Μέσα σε δύο μόλις μήνες ανακατασκευάζει το ρομπότ της και ολοκληρώνει στα αγγλικά την έρευνά της για το ηφαίστειο της Σαντορίνης.

Η μεγάλη διάκριση δεν αργεί να έρθει:οι ROBOT MASTERS κατακτούν με το υπέροχο ρομποτάκι τους την 3η θέση στο Robot Performance, αλλά και το ειδικό τιμητικό βραβείο Robot Demo Award λόγω της πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμό.

Συγκεντρώνοντας τη μέγιστη βαθμολογία και στο Project Challenge και στα Core Values, προτείνεται επίσης για τα βραβεία Έρευνας, Καινοτομίας, Παρουσίασης, Έμπνευσης, Ομαδικότητας και Gracious Professionalism (Ευγενής Άμιλλα). Ο τοπικός τύπος κάνει για δύο φορές αφιέρωμα στην ομάδα του ΔΕΛΑΣΑΛ, μιλώντας με τα πιο επαινετικά λόγια για την υποδειγματική διαγωνιστική τους συμπεριφορά και το μοναδικό κέφι τους, με το οποίο πέτυχαν να ξεσηκώσουν το αμφιθέατρο των 1500 ατόμων που ενθουσιασμένο ζητωκραύγαζε “ROBOT MASTERS”.


Πηγή: Δελτίο Τύπου ΔΕΛΑΣΑΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου