Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Θαυμάστε τον επιστημονικό σύμβουλο του Ομπάμα που θα έκανε ακόμα και τον Χίτλερ να κοκκινίσει!

 

18/08/2014
Μια από τις πιο φασιστικές προσωπικότητες που πάτησαν το πόδι τους στον πλανήτη, που θα έκαναν ακόμα και τον Χίτλερ να κοκκινίσει με τα δικά του "πιστεύω", είναι ο John Holdren, ο προσωπικός σύμβουλος του προέδρου Ομπάμα, τον οποίο έχει βαφτίσει και Τσάρο της Επιστήμης!
Picture
Στις 15 Αυγούστου, το επίσημο κανάλι του Λευκού Οίκου στο You Tube, ανέβασε ένα βίντεο με τίτλο: "Climate Change & Wildfires Explained in Less Than Three Minutes" (Η επεξήγηση της Κλιματικής Αλλαγής και των φωτιών σε λιγότερο από τρία λεπτά).
Picture
Το βίντεο ξεκινάει με εικόνα του πλανήτη μας παρμένη από δορυφόρο και σε πρώτο πλάνο κιόλας βλέπουμε τις ουρές από κάποιους χημικούς αεροψεκασμούς χυμένους στην ατμόσφαιρα και μέσα στα σύννεφα. Βέβαια, για τα αξιολάτρευτα τσιράκια της παγκόσμιας ελίτ, αυτές οι γραμμές δεν είναι τίποτ' άλλο από απλή κίνηση αεροπλάνων που  αφήνουν πίσω τους παγάκια!

Στη συνέχεια ο Holdren εξηγεί στους Αμερικάνους πόσο επικίνδυνες είναι οι φωτιές και πόσο κακό κάνουν στο οικοσύστημα, λες και δεν το γνώριζαν. Και φυσικά, η αιτία που οι φωτιές κατακαίνε τα τελευταία χρόνια την Αμερική είναι ποιος άλλος; Η Κλιματική Αλλαγή! Δείτε το προπαγανδιστικό βίντεο του Λευκού Οίκου.

Ποιος είναι ο λαμπρός επιστήμονας John Holdren;

Το 1977, ο Holdren μαζί με τους Paul R. Ehrlich και Anne H. Ehrlich, συνέγραψε το βιβλίοEcoscience: Πληθυσμός, Πόροι, Περιβάλλον,  όπου συνιστούσε τη μείωση της γονιμότητας μέσω μεθόδων που δεν τις είχε ίσως σκεφτεί ούτε ο ίδιος ο Χίτλερ, για την αντιμετώπιση του υπερπληθυσμού.

Με το πρόσχημα του φόβου για το περιβάλλον και τους πόρους, έφτασε σε πρωτοφανείς προτάσεις, όπως στείρωση μέσω τροφής και νερού, επιβολή κρατικής άδειας για τεκνοποίηση, στείρωση μέσω τσιπ που θα βγαίνει όταν οι γονείς "κριθούν κατάλληλοι" (με ποια κριτήρια;) μέχρι και αμβλώσεις με το ζόρι. Για δε το περιβάλλον, ο Holdren είναι από τους φανατικούς υποστηρικτές της Γεωμηχανικής και την επέμβαση στον πλανήτη για την σωτηρία του, ακόμα και με... αεροψεκασμούς!
Σ' αυτό το βίντεο ο αναλυτής Webster Tarpley ξεσκεπάζει τις διεστραμμένες ιδέες του "Τσάρου της Επιστήμης" και κολλητού του Ομπάμα
   
Ένα μικρό αλλά ζουμερό απόσπασμα με ελληνικούς υπότιτλους
Σε παλιότερο άρθρο μας, Οι τρεις απάτες που θέλουν αλλάξουν τον κόσμο, είχαμε ξαναγράψει για τον 'Τσάρο' και πως όλα συνδέονται μεταξύ τους: Οικονομική κρίση, Κλιματική Αλλαγή και Υπερπληθυσμός. Η δεκαετία του '70, ήταν η περίοδος που οι μαριονέτες της παγκόσμιας ελίτ έριξαν άδεια για να πιάσουν γεμάτα. Οι δηλώσεις για μείωση και έλεγχοπληθυσμού έδιναν κι έπαιρναν, προσπαθώντας να αφουγκραστούν την αντίδραση του κοινού. Και ναι, υπήρξαν αντιδράσεις, ο δυτικός κόσμος δεν ήταν έτοιμος να ασπαστεί την πολιτική οικογενειακού προγραμματισμού της Κίνας (που τελικά έχει αποδειχθεί καταστροφική).

Κι όταν μιλάμε για μείωση και έλεγχο πληθυσμού, δεν εννοούμε τον έλεγχο μόνο του αριθμού του, αλλά πάνω απ' όλα, την άσκηση εξουσίας πάνω του. Και αυτός είναι κύρια ο λόγος που έκριναν ότι πρέπει να μειωθεί, και όχι η αγάπη τους και η έγνοια για το περιβάλλον. Γιατί, όπως αναφέρει ο Ζ. Μπρεζίνσκι στο δικό του σύγγραμα, "Between Two Ages", την ίδια ακριβώς δεκαετία: «Παρά τις αντιρρήσεις κάποιων για την επέμβαση στο περιβάλλον, οι τεχνολογίες για τον έλεγχο των πληθυσμών έχουν ήδη δρομολογηθεί».

Όταν ο Ομπάμα, από την πρώτη κιόλας μέρα της πρώτης του διακυβέρνησης, εμφανίστηκε με τον Holdren στο πλάι του, όλοι θυμήθηκαν το βιβλίο του, Ecoscience, πλην του... ίδιου του Holdren! 

Παρότι το βιβλίο κυκλοφορεί ελεύθερα παντού και μπορεί να το διαβάσει ο καθένας, αυτός λέει τη μια ότι "δεν υπάρχει", ενώ μετά από λίγο λέει ότι "δεν το ασπάζεται πια". Η ομάδα WeAreChange που έχει στριμώξει με σκληρές ερωτήσεις διάφορους κατά καιρούς -από τον Ρόκφελερ μέχρι τον Ρόθστσαϊλτς, στρίμωξε κάποια στιγμή και τον Τσάρο, ο οποίος αφού πρώτα έδωσε κάτι μασημένες απαντήσεις, στο τέλος έφυγε τρέχοντας!

Οι φωτιές και η εγ-κλιματική αλλαγή

Το καλοκαίρι του 2010, όταν η Ρωσία υπέφερε από ξηρασία και φωτιές, ένα δημοσίευμα Ρώσου πολιτικού επιστήμονα έβγαλε την αλήθεια στο φως ή.. τέλος πάντων, τη μισή αλήθεια γιατί δεν αναφέρεται και στα δικά τους παρόμοια όπλα. Τίτλος του ήταν  Russian Scholar Warns Of 'Secret' U.S. Climate Change Weapon και ούτε λίγο ούτε πολύ, μιλούσε για το HAARPκαι τον πόλεμο που είχαν κηρύξει οι ΗΠΑ στη Ρωσία μέσω οπλοποίησης του καιρού.   

Αλλά εκτός των οπλικών συστημάτων ή ακτίνων λέιζερ που μπορούν να προκαλέσουν φωτιές, θα πρέπει να μην ξεχνάει κανείς, ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί -που ο Holdren λέει ότι κρατάει στο μανίκι για το μέλλον για να σώσει το περιβάλλον και οι οποίοι ΗΔΗ γίνονται, αλλά ΟΧΙ για να σώσουν το περιβάλλον, αλλά για να μπορούν να δουλεύουν τα διάφορα ραδιοκύματα- γεμίζουν με χημικά μέταλλα τη φύση και την καθιστούν εξαιρετικά εύφλεκτη. Η "έξυπνη σκόνη" που δεν είναι άλλη από νανοσωματίδια, πάει παντού και μετά... έξυπνα ανάβει! 
Picture
John P. Holdren: Assistant to the President for Science & Technology and Director of the White House Office of Science & Technology Policy

Αυτός όλος είναι ο βαρύγδουπος τίτλος του Τσάρου κι εδώ κολλάει το, Πες μου ποιος είναι ο φίλος σου, να σου πω ποιος είσαι! Και είναι και οι δυο προγραμματισμένα αδίστακτοι να πετύχουν τους στόχους τους, στόχοι της παγκόσμιας ελίτ. Βλέποντας, δε, τις αντιδράσεις των Αμερικάνων τη δεκαετία '70 (γιατί οι υπόλοιποι κοιμόντουσαν το ύπνο του δικαίου, μπαλάκι μεταξύ δεξιάς και αριστεράς) ήδη έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν τις μεθόδους μείωσης γονιμότητας μέσω τροφής, νερού, εμβολίων, ρούχων. οικονομικής κρίσης κλπ και... σιγά μην περιμένουν να σε πείσουν να μην κάνεις άλλα παιδιά!!!

http://www.allnewz.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου