«Θα έλεγε κανείς ότι κάποιος που ασχολείται επαγγελµατικά µε το κρασί ολόκληρη τη ζωή του τα έχει δοκιµάσει όλα. Αλλά, όπως ένας κριτικός τέχνης ή λογοτεχνίας πετυχαίνει από τύχη το επόµενο µεγάλο αριστούργηµα, έτσι κι ο γευσιγνώστης µπορεί καµιά φορά να συναντήσει ένα κρασί που θα τον εκπλήξει, τόσο µε τη γεύση όσο και µε την ποιότητά του. Κάτι τέτοιο συνέβη και σ’ εµένα µερικές εβδοµάδες πριν».

Με αυτό τον ύµνο, για το ελληνικό κρασί αρχίζει ο φηµισµένος κριτικός κρασιού Will Lyons το άρθρο του στην Wall Street Journal, µε το εν λόγω...αριστούργηµα να είναι το Ασύρτικο, το λευκό κρασί από τη Σαντορίνη.
Κατα τον ίδιο τα κρασιά της Σαντορίνης µπορούν να «σοκάρουν» ακόµα κι έναν κριτικό, κατατάσσοντας την ποικιλία Ασύρτικο σε αυτές της παγκόσµιας κλάσης.

Με αυτό τον ύµνο, για το ελληνικό κρασί αρχίζει ο φηµισµένος κριτικός κρασιού Will Lyons το άρθρο του στην Wall Street Journal, µε το εν λόγω...αριστούργηµα να είναι το Ασύρτικο, το λευκό κρασί από τη Σαντορίνη.
Κατα τον ίδιο τα κρασιά της Σαντορίνης µπορούν να «σοκάρουν» ακόµα κι έναν κριτικό, κατατάσσοντας την ποικιλία Ασύρτικο σε αυτές της παγκόσµιας κλάσης.