Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Το μικροσκοπικό βρέφος που ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ χάρη στην αγάπη και την φροντίδα των ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥ!!

Πηγή: www.kamikaze.gr

Ένα παράξενο γεγονός έλαβε χώρα στην Ουαλία και ευτυχώς είχε αίσιο τέλος..
Το μικροσκοπικό βρέφος που ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ χάρη στην αγάπη και την φροντίδα των ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥ!!Πριν από λίγο καιρό γεννήθηκε πρόωρα ένα αγοράκι το οποίο δεν ήταν μεγαλύτερο από μια φέτα ψωμί!
Γεννήθηκε πρόωρα αλλά επέζησε μετά από την φροντίδα, την αγάπη και την αφοσίωση των γονιών του. Οι γονείς του Heidi και Edmund Shum, από το Llanelli της δυτικής Ουαλίας φοβήθηκαν ότι ο γιος τους δεν θα κατάφερνε να ζήσει.

Η γυναίκα έμεινε έγκυος στα 40 της και όπως η ίδια δηλώνει είχε φοβηθεί λόγω της ηλικίας της ότι ίσως κάτι δεν θα πήγαινε καλά. Είχαν ενθουσιαστεί όμως τόσο που ήθελαν πολύ αυτό το παιδί.Μόλις γεννήθηκε ο Saxon, έτσι ονόμασαν το μικροσκοπικό βρέφος, «..μπορούσε άνετα να χωρέσει στην παλάμη του χεριού μου, ήταν περίπου στο μέγεθος με μια φέτα ψωμί.» δηλώνει συγκινημένη η μητέρα και συνεχίζει «Ήταν στο νοσοκομείο για πέντε ολόκληρους μήνες»
Σιγά σιγά το βρέφος μετά από αρκετές δυσκολίες άρχισε να παίρνει βάρος και να καλυτερεύει η υγεία του έτσι λοιπόν τον πήραν επιτέλους μαζί τους στο σπίτι. «Ήμουν ενθουσιασμένος. Επιτέλους θα είχα όλα μου τα παιδιά στο σπίτι. Την ημέρα εκείνη ήμασταν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.» αναφέρει ο πατέρας.
«Κάθε μέρα νιώθουμε ευγνώμων και ευτυχισμένοι για την εξέλιξη του παιδιού μας» δηλώνουν με ενθουσιασμό οι γονείς.


Πηγή: http://www.to-mati.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου