Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

«Σπάει» παγκόσμια... κοντέρ ο Ηρακλειώτης Τάσος Τριανταφύλλου! (Φωτό – Βίντεο)

«Σπάει» παγκόσμια... κοντέρ ο Ηρακλειώτης Τάσος Τριανταφύλλου! (Φωτό – Βίντεο)

Ένα παιδί που δέχεται τεράστιο θαυμασμό παρά το ότι δεν έχει ακόμη την "καταξίωση" γνωστών άλλων αθλητών του παρελθόντος - Έχει χαρακτηριστεί από πολλούς γνώστες ως "παιδί θαύμα" αλλά και παράλληλα ως ένας από τους πιο αδικημένους αθλητές, λόγω...

Υπήρξε για πολλά χρόνια αθλητής του ΟΦΗ - Υπό την καθοδήγηση του προπονητή Φώτη Ριτσόπουλου έφτασε να αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα της Κίνας το 2008.
Το παγκόσμιο ρεκόρ που εδώ και πολλούς μήνες του έχει γίνει... καθημερινό συνήθειο στις προπονήσεις, θα προσπαθήσει να καταρρίψει ο Ηρακλειώτης πρωταθλητής της Άρσης Βαρών Τάσος Τριανταφύλλου, μπροστά στα μάτια των Ελλήνων φιλάθλων που θα βρεθούν στη διοργάνωση "No Limits" στις 30 του Νοέμβρη στο Κλειστό του Tae Kwon Do.
Ο Ηρακλειώτης αθλητής θα χρησιμοποιήσει την τεράστια φυσική του δύναμη  σε κίνηση "powerlifting squat", για να ξεπεράσει και επίσημα το τωρινό ρεκόρ των 335 κιλών, φιλοδοξώντας να σηκώσει από 340 κιλά και πάνω!
Ευχή όλων, είναι να τα καταφέρει!
Δείτε το promo, με τον αθλητή να σηκώνει "αέρα" στην προπόνηση 340 κιλά και λίγα λόγια από τον ίδιο και από ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος:


340 κιλά στη μπάρα...


                                                           Πεκίνο 2008





http://www.candianews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου