Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Βόμβα Μητρόπουλου για τη συμφωνία!

Βόμβα Μητρόπουλου για τη συμφωνία!
Σκληρή κριτική στο κείμενο της συμφωνίας με τους εταίρους έκανε ο Αλέξης Μητρόπουλος, τονίζοντας ότι αν εφαρμοστεί κατά γράμμα, ο λαός δεν θα αντέξει τα νέα μέτρα. 
«Πρόκειται για προσύμφωνο χωρίς δεσμευτικότητα, με πολλές δεσμεύσεις πολύ σαφείς για την ελληνική πλευρά και πολλές επιφυλάξεις από την πλευρά των δανειστών», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Mega, σημειώνοντας τους όρους του κειμένου για το ζήτημα του χρέους, την επίτευξη των πρωτογενών πλεονασμάτων και τον προσβλητικό, όπως τον χαρακτήρισε, όρο για τα 11 δισ. τα οποία «ούτε καν λογιστικά δεν θα είναι εδώ πλέον». 

Αν και τόνισε ότι δεν έχει καμία διάθεση κριτικής στην κυβέρνηση και επαίνεσε τη στάση του Γιάνη Βαρουφάκη και του Αλέξη Τσίπρα στη διαπραγμάτευση, ο κ. Μητρόπουλος τόνισε ότι οι όροι της συμφωνίας είναι σε βάρος της Ελλάδας, κάνοντας λόγο για μίσος, μισαλλοδοξία και τιμωρητική διάθεση των δανειστών και κυρίως της γερμανικής πλευράς. 
Παράλληλα, διεμήνυσε ότι δεν πρέπει να πανηγυρίζουν για δήθεν χαλάρωση, εξαιτίας της αναφοράς του κειμένου για την επίτευξη των κατάλληλων πλεονασμάτων. 


Πηγή: parapolitika.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου