Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Το μήνυμα ενός 16χρονου για τις Κυπριακές Αερογραμμές ΒΙΝΤΕΟ -

Ένα συγκινητικό βίντεο για την πορεία τον κυπριακών αερογραμμών απέστειλε ο 16χρονος αναγνώστης της ιστοσελίδας μας Δημήτρης Γρηγορίου, θέλοντας να εκφράσει τον προβληματισμό του για την σημερινή κατάντια του κρατικού μας αερομεταφορέα.

«Ονομάζομαι Δημήτρης Γρηγορίου και είμαι 16 ετών. Βλέποντας την τραγική κατάσταση και την κατάντια του κρατικού μας αερομεταφορέα, σύλλεξα σε ένα μικρό βίντεο τις εμπειρίες μου με την αερογραμμή αυτή με σκοπό να αφήσω ένα μήνυμα όπως γράφω και στο τέλος του βίντεο... με μικτα συναισθήματα το ανέβασα τελειοποιημένο πριν κάτι μέρες. Κλείνω το βίντεο με ένα αισιόδοξο μήνυμα του Κωστή Παλαμά με σκοπό να με ακούσει παραπάνω κόσμος, γιατί 70 χρόνια πλούσιας αεροπορικής ιστορίας δύσκολα ξεχνιούνται και ξεγράφονται...Θα ήταν μεγάλη μου χαρά αν βοηθούσατε στην προσπάθεια μου να διαδώσω αυτό το μήνυμα αναρτώντας το βίντεο στο sigmalive», μας έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμα του.
Δεν μπορούσαμε φυσικά να χαλάσουμε το χατίρι σε ένα προβληματισμένο έφηβο ο οποίος κλείνει το βίντεο του με το εξής μήνυμα:
«Κι’ όταν δεν έχεις να κατεβείς άλλο στου κακού τη σκάλα τότε θα ανοίξεις τα φτερά τα πρωτινά σου τα μεγάλα»
 http://www.sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου