Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Η Olympia Electronics Α.Ε χρειάζεται τη βοήθεια σας για να γίνει National ‘Public’ Champion στην Ελλάδα.

 OLYMPIA ELECTRONICS Α.Ε θα συναγωνιστεί για τον τίτλο του ‘ΝATIONAL PUBLIC CHAMPION’ στα φετινά EUROPEAN BUSSINESS AWARDS, χορηγούμενα από το RSM INTERNATIONAL, στα πλαίσια δημόσιας ψηφοφορίας που ξεκινά για πρώτη φορά.

Η εταιρία, έχει ήδη επιλεγεί ως ΝATIONAL CHAMPION στην κατηγορία «INNOVATION» κατά την πρώτη φάση του διαγωνισμού, και έχει υποβάλει ένα βίντεο online, εξιστορώντας την πορεία και τις επιτυχίες της.  Τώρα πλέον θα διαγωνιστεί ανάμεσα σε όλους τους ΝATIONAL CHAMPIONS από διάφορες χώρες με δημόσια ψηφοφορία. Η εταιρία που θα λάβει τις περισσότερες ψήφους θα ονομαστεί ‘ΝATIONAL PUBLIC CHAMPION’ για την Ελλάδα στις 3 Μαρτίου 2015.


Η πρώτη φάση με την online ψηφοφορία ανοίγει στις 6 Ιανουαρίου20 15 και θα ολοκληρωθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2015, δίνοντας στην OLYMPIA ELECTRONICS Α.Ε επτά (7) εβδομάδες να πάρει όσες περισσότερες ψήφους είναι δυνατό. Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε το βίντεο της OLYMPIA ELECTRONICS και να ψηφίσετε ακολουθώντας τα βήματα που θα ακολουθήσουν. http://www.businessawardseurope.com/vote/detail/greece/12042
Για καταχώρηση ψήφου παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
Βήμα 1
Κάντε κλίκ στην εικόνα για να μεταφερθείτε στο σύνδεσμο με το βίντεο της OLYMPIA ELECTRONICS Α.Ε και στο  κίτρινο πλαίσιο με το λευκό πεδίο και τίτλο «Vote for this entry»  καταχωρήστε το e-mail σας στη συνέχεια επιλέξτε (κάντε κλικ) στην ένδειξη «Vote»
Βήμα 2
Ανοίξτε το e-mail που λάβατε από τα European Business Awards και κάντε κλικ στο link μέσα στο e-mail που θα λάβετε. Πιθανά να σας ζητηθεί να καταχωρήσετε το e-mail καθώς και το password που λάβατε στο ίδιο e-mail. Αφού τα καταχωρήσετε κάντε κλικ στο κουμπί “Login” ώστε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία επαλήθευσης της ψήφου σας.
Περισσότερες πληροφορίες για τον Θεσμό των European Business Awards μπορείτε να βρείτε στοwww.businessawardseurope.com
 Η ψήφος σας θα είναι πολύτιμη για εμάς!

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για τη στήριξή σας.

Υ.Γ: Για οτιδήποτε χρειαστείτε βοήθεια ή ενημέρωση παρακαλώ επικοινωνήστε στο kmouchtaropoulou@olympia-electronics.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου