Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Aπάτη κατά φτωχών ανασφάλιστων ύψους 300 εκ. € ??? Τι συνέβη;

Η Ευρωπαϊκή Βουλή, αφού μελέτησε τις εκθέσεις των διεθνών Οργανισμών αναφορικά με τα τεκταινόμενα στον χώρο της υγείας στην Ελλάδα και διαπίστωσε έντρομη ότι γίνεται συνένοχη των Γερμανών στη «Γενοκτονία των Ελλήνων», που είναι σε εξέλιξη από τον Νοέμβριο του 2011, θεώρησε σωστό να αντιδράσει άμεσα, υιοθετώντας εφαρμοστέες πρακτικές για λύσεις που στοχεύουν στην εξασφάλιση, μέσω επιταγών-κουπονιών, μιας ελάχιστης πρωτοβάθμιας ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε Έλληνες ανασφάλιστους που δηλώνουν φτωχοί και άποροι.

Το φθινόπωρο του 2013 εκταμιεύτηκαν τα απαιτούμενα ποσά, τυπώθηκαν τα κουπόνια και προωθήθηκαν σαν πακέτο προς την Ελλάδα και τις αρμόδιες Ελληνικές αρχές που όφειλαν να τα διανείμουνστους δικαιούχους. Το αποτέλεσμα ήταν τα κουπόνια αυτά να εξαφανιστούν και να μην φτάσουν ποτέ στον προορισμό τους, στους Έλληνες ανασφάλιστους, που αρρώστησαν!

Υπάρχουν υποψίες ότι κατευθύνθηκαν στις τσέπες γνωστών «επιχειρηματιών», «πολιτικών» και «δημοσιογράφων» που ως νέοι «Καραμουτζούνηδες» διαφημίζουν και προσφέρουν το «θαυματουργό» νερό του Καματερού εν είδη .... εκπτωτικών καρτών!
Σήμερα, η Νέα Φιλική Εταιρεία κατέθεσε μηνύσεις «κατ’ αγνώστων» στην υπηρεσία της Ε.Ε. κατά της διαφθοράς, „OLAF“, στην EUROPOL και στις αρμόδιες εισαγγελίες του Στρασβούργου και των Βρυξελλών, απαιτώντας να ερευνηθεί άμεσα ποιός, πότε και για ποιό λόγο κατέθεσε αυτά τα κουπόνια προς είσπραξη όπως και τα πλήρη στοιχεία του «φτωχού και ανασφάλιστου» Έλληνα, τελικού αποδέκτη της βοήθειας της Ευρωπαϊκής Βουλής, που αναγράφονται σε κάθε ένα από αυτά!
ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
www.nea-filiki-eteria.blogspot.com
ΥΓ.: Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ... ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου