Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Σάρωσε ο Ελληνας Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος …Εκλέχτηκε Παμψηφεί στην Ε.Ε


aaa51b1bee8-a9db-11e2-a05a-00163e135009

Μετά από την (αποτυχία εκλογής του) στην θέση του προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής του NATO, ο Στρατηγός Κωσταράκος  διεκδίκησε σήμερα την ίδια θέση αλλά αυτή τη φορά για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Το αποτέλεσμα ήταν η Παμψηφεί εκλογή του Έλληνα Α/ΓΕΕΘΑ χωρίς να χρειαστεί περαιτέρω καταμέτρηση των ψήφων …Είχε ήδη καταμετρηθεί 15- ο υπέρ του !

. Όσοι υποστήριξαν την νέα προσπάθεια του Α/ΓΕΕΘΑ, πιστεύουν ότι ακριβώς εξαιτίας της μη εκλογής του στην θέση του προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής του NATO, οι Ευρωπαίοι θα τον στήριζαν για την εκλογή του στην αντίστοιχη θέση της ΕΕ
Χωρίς το ποδάρισμα των Τούρκων και την σκευωρία των Αμερικανών  να σημειώσουμε εμείς ! Τι θα σημαίνει η εκλογή του . Ο Στρατηγός Κωσταράκος θα αναλάβει καθήκοντα σ΄ ένα χρόνο, τον Νοέμβριο του 2015….
Ποιος θα αποστρατεύσει τον εκλεγμένο πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ από τη θέση του Α/ΓΕΕΘΑ  μέχρι να αναλάβει τα καθήκοντά του στην Ε.Ε;DHp6Gbl
Ο Έλληνας Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος. εξελέγη Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής  Ένωσης (Chairman of the European Union Military Committee – EUMC) και η θητεία του θα είναι τριετής!
Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα, αφού είναι η πρώτη φορά που Έλληνας αξιωματούχος αναλαμβάνει την Ηγεσία ενός Ευρωπαϊκού οργάνου με αυξημένη ισχύ.

http://veteranos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου