Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΣΣΕΣ ΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ





Επειδή έρχονται δύσκολες ημέρες για τους αγρότες μας θεωρώ πως θα πρέπει οι φίλες και φίλοι αγρότες της περιοχής να στηρίξουν το εγχείρημα του Γιώργου Χαρισσόπουλου που δημιούργησε πρόσφατα τον νεοσύστατο Αγροτικό Σύλλογο Δημητριακών και λοιπών καλλιεργειών Κατερίνης και έχει έδρα του στον χώρο της ΔΟΥ Κατερίνης απέναντι από της εγκαταστάσεις του ΚΕΑ, στην οδό Χατζόγλου 48. Γιατί πλησιάζει η στιγμή που κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι-πάρα πολλοί αριθμητικά- αγρότες,  θα βγουν να κριτικάρουν ως ειδικοί την ανυπαρξία της αγροτοσυνδικαλιστικής οργάνωσης κάτω από την οποία θα διεκδικήσουν τα δίκαια αιτήματά τους.
Πλησιάστε αυτόν τον Αγροτικό σύλλογο όσο το δυνατόν περισσότεροι αγρότες, εγγραφείτε μέλη του και ασχοληθείτε ενεργά και ουσιαστικά για την ενδυνάμωση της φωνής και της παρουσίας του στα θέματα της καθημερινότητας και του μέλλοντος του αγροτικού σας επαγγέλματος.
Οι εποχές που καλούσατε άλλους να κάνουν κάτι για εσάς παρήλθαν ανεπιστρεπτί. Εδώ είστε μόνοι σας στην κυριολεξία. Ενώστε την δύναμή σας γιατί τα ακόμη πιο δύσκολα είναι μπροστά μας!


http://kontastousagrotes.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου