Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Γαλατσόπουλος: Η καρδιά κέρδισε τα χρήματα

Picture 0 for Γαλατσόπουλος: Η καρδιά κέρδισε τα χρήματα
Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM» μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο οποίος σχολίασε τη σπουδαία νίκη του «Δικεφάλου» επί του Παναθηναϊκού στο «Παλατάκι».
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
"Ήταν μια όμορφη βραδιά, πετύχαμε μια νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου και αφιερώνουμε την επιτυχία στον κόσμο που δημιούργησε απίθανη ατμόσφαιρα χωρίς καμιά παρεκτροπή. Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη και η καρδιά κέρδισε τα χρήματα".
 
Για την απόδοση του Μαργαρίτη: 
 
"Ακόμα και αυτοί που δεν έπαιξαν ήταν πολύ καλοί. Ο Μαργαρίτης ήταν εξαιρετικός όπως και τα άλλα τα παιδιά και φάνηκε πως η ομάδα έχει τεράστιες ικανότητες και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη".
 
Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: 
 
"Ο κόσμος παίζει σημαντικό ρόλο και οι παίκτες χρειάζονται συμπαράσταση. Υπήρχε φοβερή ατμόσφαιρα χωρίς καμία παρεκτροπή".
 
Για την ψυχολογία μετά την νίκη: 
 
"Τα παιδιά μπήκαν με ψυχή από το πρώτο λεπτό, το πίστεψαν και πήραν την νίκη. Όλα τα παιδιά, η διοίκηση και οι παίκτες πανηγύρισαν. Βέβαια, τώρα παίζουμε στην Γαλλία με την Λιμόζ και μετά ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ".
 
Για την εμφάνιση του Στέφανου Αθανασιάδη στο γήπεδο: 
 
"Όλοι είναι δίπλα στην ομάδα".
 
Για τους χορηγούς στην ομάδα: 
 
"Η διοικητική ομάδα τα καταφέρνει καλά, έχουμε 40 χορηγούς και αυτό δείχνει την δουλειά που γίνεται και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Ο ΠΑΟΚ βοηθάει τους χορηγούς να προβάλλονται σε Ελλάδα και Ευρώπη. Υπάρχουν 10 θέσεις που μπαίνουν οι χορηγοί που βοηθούν την ομάδα".
 
Για τους στόχους του φετινού ΠΑΟΚ: 
 
"Ο ΠΑΟΚ θα παλεύει μέχρι τέλος κάθε παιχνίδι και θα δούμε τι έχουμε κάνει και σε ποια θέση θα καταλήξουμε. Φέτος, κάναμε 4 νίκες που πέρυσι δεν ήταν νίκες".
 
Για τον Χαραλαμπίδη: 
 
"Ζούσε το παιχνίδι μαζί μας. Έχει τρέλα με το μπάσκετ αλλά είναι και σοβαρός επαγγελματίας. Σε κάθε τάιμ άουτ ήταν κοντά".
 
Για το δείπνο που έγινε εκ μέρους του Μάνου Μαλέλη: 
 
"Ο κ. Μαλέλης έκανε ένα γεύμα στο "Μακεδονία Παλλάς" για την διοίκηση και στο σταφ της ομάδας. Σε κάθε μεγάλη νίκη είναι ο χορηγός του τραπεζιού όπου επιλέξω".
ΠΗΓΗ http://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου