Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Τα 5 καλύτερα blogs για Ελεύθερους Eπαγγελματίες

Υπάρχει πλήθος από blogs και sites για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Αν είχες όμως μόνο μισή ώρα την ημέρα για να ενημερωθείς και να πάρεις κάποια χρήσιμη συμβουλή, ποιο blog θα επισκεπτόσουν;
Εδώ συγκεντρώσαμε τα 5 καλύτερα blogs (τα οποία ανακαλύψαμε εδώ), για να μπορείς να βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα και να είσαι πάντα ενημερωμένος. Η επιλογή δεν είναι τυχαία, καθώς εδώ έχουμε 5 blogs για την επιχειρηματικότητα, από 5 διαφορετικές σκοπιές, για να βρεις οτιδήποτε μπορεί να σ' ενδιαφέρει:

  1. Quora: Είναι σχετικά νέο site και μοιάζει περισσότερο με social media. Εδώ μπορείς να βρεις οποιονδήποτε γνωστό επιχειρηματία θέλεις να «ακολουθήσεις» και να ενημερώνεσαι για ό,τι δημοσιεύει. Επίσης, είναι site ερωτήσεων και απαντήσεων για οποιοδήποτε θέμα φαντάζεσαι (οπότε βρίσκεις και γενικότερα ενδιαφέρον, ασχέτως επαγγελματικού προσανατολισμού). Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ιδιαίτερα λειτουργικό app για τα smartphones.
  2. Pando daily: Ιδιαίτερα ενημερωμένο blog για θέματα τεχνολογίας (κυρίως).
  3. Wise Bread: Blog γενικού ενδιαφέροντος, αλλά εξειδικεύεται σε θέματα οικονομικών, όπως οικιακών, αποταμίευσης, προϋπολογισμού κλπ. Πολύ καθαρή σχεδίαση και οργανωμένη δομή.
  4. Copy blogger: Το συγκεκριμένο blog εξειδικεύεται στη συγγραφή περιεχομένου, σύνταξη και παραγωγή κειμένου και οτιδήποτε άλλο μπορεί να πλαισιώνει το κείμενο. Χρήσιμη πηγή για όποιον θέλει να ξεκινήσει ένα blog για τη δουλειά του ή απλά να πάρει μια ιδέα για την σύνταξη περιεχομένου.
  5. The Entrepreneurial Mind: Πρόκειται κυρίως για blog συμβουλευτικής και μπορείς να δεις πράγματα που αφορούν τόσο τα οικονομικά θέματα μιας επιχείρησης, όσο και σχετικά με τη στρατηγική.
Και βέβαια το Blog του Orbi που παρουσιάζει θεματολογία που αφορά σε ό,τι μπορεί να βοηθήσει το σύγχρονο ελεύθερο επαγγελματία, δίνοντάς του την ευκαιρία να βελτιώσει τον τρόπο που εργάζεται.
Δείτε το άρθρο της ομάδας Orbi εδώ.


http://www.epixeiro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου