Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Διευρυμένο ωράριο στο μουσείο του Δίου

Με διευρυμένο ωράριο λειτουργούν από χθες το αρχαιολογικό μουσείο και ο αρχαιολογικός χώρος του Δίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου  Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων. 

Το διευρυμένο ωράριο θα ισχύσει από την 1η Απριλίου έως την 31η Οκτωβρίου 2015 και αφορά σε Αρχαιολογικούς Χώρους, Μουσεία και Μνημεία. 



Για τον μήνα Απρίλιο οι αρχαιολογικοί χώροι θα είναι επισκέψιμοι για το κοινό από 08:00 έως 19:00 (δύση ηλίου) και τα μουσεία από 08:00 έως 20:00. 

Την πρώτη Κυριακή του Απριλίου (5 Απριλίου 2015) οι αρχαιολογικοί χώροι, τα μουσεία και τα μνημεία θα είναι ανοιχτά για το κοινό με μονή βάρδια, λόγω ρύθμισης θεμάτων του προσωπικού. 

Συνολικά στον πίνακα περιλαμβάνονται 59 μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι και μνημεία. Μεταξύ αυτών ο Αρχαιολογικός Χώρος και το Μουσείο Βασιλικών Τάφων Αιγών, ο Αρχαιολογικός Χώρος και το Μουσείο Πέλλας, ο Αρχαιολογικός Χώρος και το Μουσείο Αμφίπολης, το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης (09:00-16:00),   
το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού και ο Λευκός Πύργος στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι το διευρυμένο θερινό ωράριο ίσχυε για 33 μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, στους οποίους δεν συμπεριλαμβανόταν το Δίον.



http://olympiobima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου