Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Δόθηκε το πράσινο φως για την παραγωγή του αυτοκινήτου Pony!


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Δόθηκε το πράσινο φως για την παραγωγή του αυτοκινήτου Pony!
Δόθηκε τελικά από τους αρμόδιους φορείς το «πράσινο» φως για την παραγωγή του «Pony», του ελληνικού αυτοκινήτου μαζικής παραγωγής.
Το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) και η Ανώνυμη εταιρεία Βιομηχανικής Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Εργαστηριακών δοκιμών, Πιστοποίησης και Ποιότητας A.E. (ΕΒΕΤΑΜ) έδωσαν τις ανάλογες πιστοποιήσεις και πλέον το Pony μπορεί να προχωρήσει για να επιτευχθεί η παραγωγή του. Στόχος είναι να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να ενισχυθεί η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων.

Η επένδυση θα δώσει πολλά οφέλη, όχι μόνο 410 άμεσες θέσεις εργασίας, αλλά εκατοντάδες θέσεις εργασίας έμμεσα. Σημειώνεται ότι έχουν ήδη γίνει παραγγελίες εξαγωγών, από το Βιετνάμ, Μοζαμβίκη, Μαγαδασκάρη και Αίγυπτο ενώ αυξάνεται καθημερινά η λίστα των προπαραγγελιών.
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της, «NAMCO HELLAS Α.Ε.Β.Ε», Πέτρο Τζανέτο Κοντογούρη, το νέο Pony, θα είναι προσιτό στον Ελληνα καταναλωτή, καθώς γίνεται προσπάθεια να κρατηθεί η τιμή του κάτω από τις 7.000 ευρώ, αλλά όπως αναφέρει εκτός από φθηνό θα είναι και απόλυτα συμμορφωμένο με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


http://www.toxwni.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου