Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Εγκαίνια της νέας Βιομηχανικής Μονάδας της «ΑΦΟΙ Κομπατσιάρη»

Η «ΑΦΟΙ Κομπατσιάρη Α.Ε» από ιδρύσεως της μέχρι και σήμερα, παρουσιάζει μία συνεχώς εξελισσόμενη πορεία
Picture 0 for Εγκαίνια της νέας Βιομηχανικής Μονάδας της «ΑΦΟΙ Κομπατσιάρη»
Με την παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Παν. Σγουρίδη, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας Βιομηχανικής Μονάδας έτοιμου φαγητού και ζαχαροπλαστικής της εταιρίας «ΑΦΟΙ Κομπατσιάρη» με την ονομασία «Αυθεντικό catering».


Ο Αγιασμός πραγματοποιήθηκε χωροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ.κ. Αθηναγόρα, παρουσία βουλευτών της περιοχής (Γ. Βλάχος και Θαν. Μπούρας από τη Ν.Δ και Π. Χαϊκάλης ΑΝ.ΕΛ) εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου και πολλών επισήμων.

Το μέλος του Δ.Σ της εταιρίας κ. Διον. Κομπατσιάρης στο χαιρετισμό του προς τους παρισταμένους, αναφέρθηκε στην ιστορία της εταιρίας που συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «Όταν άλλες επιχειρήσεις προχωρούσαν σε περιστολές εξόδων ακυρώνοντας επενδύσεις, μειώνοντας μισθούς, απολύοντας προσωπικό, ή ακόμα χειρότερα, μετέφεραν την έδρα των επιχειρήσεών τους σε γειτονικές και όμορες χώρες, η «ΑΦΟΙ Κομπατσιάρη Α.Ε» κόντρα στην τάση που βάθαινε τον κύκλο της ύφεσης, προχώρησε σε νέες επενδύσεις –όπως η πρότυπη μονάδα που εγκαινιάζεται σήμερα- που θα οδηγήσουν σε περαιτέρω ενδυνάμωση της θέσης της στην εγχώρια αγορά».

Ο υφυπουργός κ. Παν. Σγουρίδης, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επένδυση, τονίζοντας ότι στόχος της κυβέρνησης που υλοποιεί το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης είναι η προβολή και υποστήριξη της ελληνικής κουζίνας και του ελληνικού φαγητού, κάτι που η εταιρία «ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ» έχουν ως στόχο επιχειρηματικής δραστηριότητας. Υποσχέθηκε δε, ότι το Υπουργείο θα σταθεί αρωγός και υποστηρικτής κάθε προσπάθειας που θα αποσκοπεί σε αυτό.

Οι βουλευτές κ. Βλάχος, Μπούρας (Ν.Δ) και Χαϊκάλης (ΑΝ.ΕΛ) χαιρέτισαν τη νέα αυτή προσπάθεια που αποτελεί «αχτίδα ελπίδας» για την αντιστροφή του αρνητικού κλίματος στην οικονομία της χώρας που δοκιμάζεται, ενώ εξέφρασαν ομόφωνα τη στήριξή τους στην ιδιωτική πρωτοβουλία, η οποία είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από το τέλμα της ύφεσης στο οποίο έχει βυθιστεί.

Η εταιρεία «ΑΦΟΙ Κομπατσιάρη» δραστηριοποιείται από το 1969 χώρο της μαζικής εστίασης και του έτοιμου φαγητού.
Επίσης, ο σχεδιασμός και η λειτουργία Καφέ – Αναψυκτηρίων – Εστιατορίων, η εκμετάλλευση πολυχώρων για την οργάνωση Δεξιώσεων (Catering), Cocktails, Buffet Dinners, καθιστά γεύματα εργασίας και Gala Dinners, εξυπηρέτηση συνεδρίων, Coffee Breaks κλπ.

Διαθέτει δύο υπερσύγχρονες Μονάδες έτοιμου φαγητού και ζαχαροπλαστικής, η πρώτη στην Β. Ελλάδα (Άσσηρο) και η δεύτερη η οποία εγκαινιάσθηκε σήμερα στη Ν. Ελλάδα στην Αττική (Αχαρνές).

Στη Δυτική Ελλάδα, με έδρα τα Ιωάννινα, η «ΑΦΟΙ Κομπατσιάρη Α.Ε» έχει δυναμική  παρουσία, καλύπτοντας όχι μόνο στην περιοχή των Ιωαννίνων, αλλά και τους όμορους Νομούς Πρεβέζης, Άρτας και Ηγουμενίτσας.

Η παραπάνω Διοικητική και Γεωγραφική Οργάνωση της Εταιρείας κρίθηκε επιβεβλημένη, ώστε να μπορούν να καλύπτονται αποτελεσματικά όλες οι δραστηριότητες της εταιρείας, που αφορούν φοιτητικά εστιατόρια, εστιατόρια πολυτελείας και αναψυκτήρια, σίτιση σε νοσοκομεία και ιδιωτικά θεραπευτήρια, κλπ.

Η «ΑΦΟΙ Κομπατσιάρη Α.Ε» από ιδρύσεως της μέχρι και σήμερα, παρουσιάζει μία συνεχώς εξελισσόμενη πορεία, χρόνο με το χρόνο, γεγονός που την αναδεικνύει σε μία από τις πιο ισχυρές οικονομικά επιχειρήσεις, στο χώρο της Μαζικής Εστίασης στη χώρα μας.


ΠΗΓΗ http://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου