Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ





Θέλησαν κάποιοι  να το παρουσιάσουν ως ένα επίτευγμα. Ως ένα κορυφαίο γεγονός, αλλά θεωρώ ότι δεν πείθουν κανέναν. Ούτε καν τον εαυτό τους.
  Ο λόγος για την πολύ καθυστερημένη πληρωμή της προκαταβολής της ενιαίας ενίσχυσης του 2014 που δικαιούνται οι αγρότες και κτηνοτρόφοι μας την οποία περιμένουμε να ξεκινήσει αύριο Τρίτη 11 Νοεμβρίου, το απόγευμα.
 Υπενθυμίζω απλά ότι η διαδικασία αυτή τις προηγούμενες χρονιές είχε ξεκινήσει και από τις 26 Οκτωβρίου, για να καταλάβετε το μέγεθος της αδιαφορίας και της αδράνειας της επίσημης πολιτείας που προσπαθεί να κερδίσει επικοινωνιακά τις εντυπώσεις.
Έστω και έτσι λοιπόν να δούμε τι θα δούνε αύριο Τρίτη 11 Νοεμβρίου να πιστώνεται στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς οι αγρότες μας καθώς όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρξε η πληροφόρηση πως θα γίνουν γενναίες παρακρατήσεις για διάφορες υποχρεώσεις των δικαιούχων. Πάντως ας μην χαίρονται κάποιοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι για την πληρωμή της προκαταβολής αλλά ας φροντίσουν από τώρα να αποκαταστήσουν το όλο θέμα με την έγκαιρη εξόφληση των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας χωρίς να χρειαστεί να φτάσει η παραμονή των Χριστουγέννων!

http://kontastousagrotes.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου