Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Γιούνκερ: Εκνευρισμένος με τον Ντάισενμπλουμ και επίσκεψη του στην Αθήνα

Γιούνκερ: Εκνευρισμένος με τον Ντάισενμπλουμ και επίσκεψη του στην Αθήνα
Ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλωντ Γιούνκερ είναι εκνευρισμένος με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ για την πρωτοβουλία του να έρθει στην Αθήνα και να μιλήσει με Τσίπρα -Βαρουφάκη,χωρίς να έχει προετοιμαστεί κατάλληλα.

«Πήγε να κουβεντιάσει με μια αριστερή κυβέρνηση, της οποίας η ρητορική ήταν επί χρόνια πολύ επιθετική, ένας άνθρωπος που και οι πέτρες γνωρίζουν ότι θα έκανε πάρτι αν έβλεπε την Ελλάδα να εγκαταλείπει το ευρώ. Πώς, λοιπόν, να μην υπάρξει πλήρης αποτυχία»;
Αυτό φέρεται να διερωτάται ένας αποδεδειγμένα φίλος της Ελλάδας, όπως ο Γιούνκερ, που κάθε άλλο παρά συμπαθεί τον Αλέξη Τσίπρα.
Μην ξεχνάμε ότι ο Σύριζα ηγήθηκε της επίθεσης εναντίον του, όταν αποκαλύφθηκε ότι επί πρωθυπουργίας του το Λουξεμβούργο είχε γίνει καταφύγιο για τους φοροφυγάδες της Ευρώπης.

Παρόλα αυτά ο Γιούνκερ ήθελε και θέλει να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ και θα προσπαθήσει και τώρα να πετύχει έναν συμβιβασμό με το Βερολίνο και την Αθήνα.

ΥΓ. Αποτυχημένη θεωρεί και την επίσκεψη του Μάρτιν Σουλτς στην Ελλάδα και φοβάται μήπως τα μηνύματα που πέρασε σε Μέρκελ και Ολάντ, στο δείπνο του Στρασβούργου, δεν ήταν τα σωστά…
ΠΗΓΗ http://www.briefingnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου