Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Αυτή είναι η «εκλεκτή» του Παναγιώτη Κουρουμπλή (Φωτογραφίες)


Αυτή είναι η «εκλεκτή» του Παναγιώτη Κουρουμπλή (Φωτογραφίες)
Η 36χρονη γοητευτική Πετρούλα Σαρτζετάκη
Η κόρη του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Χρήστου Σαρτζετάκη, Πετρούλα, είναι η «εκλεκτή» του Παναγιώτη Κουρουμπλή για τη θέση της προέδρου της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας (ΕΠΥ), όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.
Αποφοίτησε με άριστα. Έμαθε αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά και σήμερα είναι ένα όμορφο κορίτσι με λαμπρή επαγγελματική καριέρα και με πληθώρα διπλωμάτων.
Την ανακάλυψε ο υπουργός Υγείας, Π. Κουρουμπλής, και της πρόσφερε μια θέση, ίσως στον πιο νευραλγικό τομέα της Υγείας.
Ποια είναι η Πετρούλα Σαρτζετάκη

Η Πετρούλα τα πρώτα χρόνια της προεδρίας του Χρήστου Σαρτζετάκη πολλές φορές εφορμούσε στα γραφεία της γραμματείας, άρπαζε τους διπλοδιορθωμένους από τον Πρόεδρο λόγους και τους έσκιζε μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων δίχως ποτέ να τιμωρηθεί γι’ αυτό. Ευτυχώς που πάντα υπήρχε αντίγραφο.

Η άτακτη τότε Πετρούλα είναι σήμερα μία γοητευτική γυναίκα.
Το 2005 αποφοίτησε από την Εθνική Σχολή Δικαστών στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης αθόρυβα και χωρίς ποτέ να κάνει χρήση του διάσημου επωνύμου της.
Η Πετρούλα Σαρτζετάκη υπήρξε το παιδί που όλοι οι γονείς θα ήθελαν: υπόδειγμα μαθήτριας, τελείωσε με άριστα το κολέγιο και πέρασε με την πρώτη στη Νομική Σχολή της Αθήνας. Είναι λάτρης των ξένων γλωσσών και γι’ αυτό σε χρόνο ρεκόρ έμαθε Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Η συγκροτημένη προσωπικότητά της τη βοήθησε να ολοκληρώσει με επιτυχία τις σπουδές της, να κάνει την πρακτική της στις δικαστικές αίθουσες και σήμερα να είναι μια καλή νομικός με μέλλον.
Στα μέσα του ’80, η Πετρούλα είχε κάνει τα πρώτα της πρωτοσέλιδα, αφού οι παπαράτσι έτρεχαν από πίσω της ακόμη και στην παιδική χαρά. Το λατρεμένο παιδί της οικογένειας Σαρτζετάκη «βλήθηκε» από τα πυρά των ΜΜΕ μόνο και μόνο εξαιτίας της υπερβολικής αδυναμίας που της είχαν οι γονείς της. Οι συμμαθήτριές της στο σχολείο και αργότερα στο κολέγιο την αποκαλούσαν «κυρία Προέδρου» και άθελά της εκείνη ένιωθε πολύ διαφορετική.
Η Πετρούλα είχε όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει ένα κλασικό κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο των βορείων προαστίων. Εκείνη όμως επέλεξε τον δύσκολο δρόμο της σκληρής μελέτης και της ανωνυμίας. Μάλιστα, στις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις της η νεαρή Σαρτζετάκη επέλεγε να συστήνεται ως… Πάτυ και απέφευγε να χρησιμοποιεί το επώνυμό της.

http://www.kontranews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου