Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

KALIVAS CAMP GROUP Τελευταία νέα-Ανακοινώσεις ΤΑΜΕΙΩΝ





Τα γραφεία μας στην Θεσσαλονίκη λειτουργούν καθημερινά 9.00 - 14.00.    
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στα εξής τηλέφωνα 

  • ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
Την αναλυτική λίστα με τα ασφαλιστικά ταμεία που καλύπτουν τις διακοπές των παιδιών σας καθώς και τα επαγγέλματα μπορείτε να την βρείτε εδώ. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ: Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις στελεχών θα πραγματοποιηθούν από 15 Μαρτίου έως 19 Απριλίου. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση για τη συνέχεια της διαδικασίας.
  • ΟΑΕΔ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Δωρεάν κατασκήνωση για παιδιά ανέργων-χαμηλόμισθων. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι είτε εργαζόμενοι με 50 ημέρες εξαρτημένης εργασίας το προηγούμενο έτος είτε εγγεγραμμένοι άνεργοι με συνεχόμενη ανεργία 6 τουλάχιστον μηνών κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων με πραγματικό οικογενειακό εισόδημα του προηγούμενου οικονομικού έτους 16000 ευρώ. Τα παιδιά των δικαιούχων μπορούν να διαμείνουν στην κατασκήνωση για μια και μόνο κατασκηνωτική περίοδο και μέχρι 15 συνεχόμενες ημέρες συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αποχώρησης. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για περαιτέρω πληροφόρηση σχετικά με την διαδικασία εγγραφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου