Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Βουλευτής των ΑΝΕΛ μοιράζει το 50% του μισθού του!

Βουλευτής των ΑΝΕΛ μοιράζει το 50% του μισθού του!
Σε μία πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε ο βουλευτής Ηρακλείου των ΑΝΕΛ, Κώστας Δαμαβολίτης.

Όπως αναφέρει το Flashnews.gr, αποφάσισε να δίνει την μισή βουλευτική του αποζημίωση σε διαφορετικές κάθε μήνα κοινωνικές δομές που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην λειτουργία τους λόγω υποχρηματοδότησης.

Το όλο σκεπτικό όμως για την απόφασή του αυτή, είναι μάθημα προς πολλούς απόδεκτες.


Όπως εξήγησε ο ίδιος σε δηλώσεις του στο Flashnews.gr, είναι ένας τρόπος να πει συγγνώμη στους συμπολίτες του που δεν έχουν υλοποιηθεί οι προεκλογικές υποσχέσεις για ελάφρυνση των βαρών για τους ασθενέστερους αλλά και ένας τρόπος να οικοδομηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ του βουλευτή και των πολιτών.

«Από τις 25  Ιανουαρίου που είμαστε κυβέρνηση, έχουμε άλλη ευθύνη. Ο πολιτικός που είναι στην αντιπολίτευση έχει άλλο βάρος. Από τις 25 Ιανουαρίου, μετέχω σε κυβερνητικό σχήμα που έδωσε ένα πλεγμα υποσχέσεων και δεσμεύσεων για καλύτερη ποιότητα ζωής στους συμπολιτες μας. Μετά από πέντε μήνες  προσπάθειας της κυβέρνησης,  δεν έχουμε ανάλογο αποτέλεσμα, αντ' αυτού έχουμε μέτρα τα οποία θα έχουν οδύνη για την ελληνική κοινωνία. Μέρος λοιπόν της ευθύνης για αυτό το αποτέλεσμα το έχω και εγώ» και με αφοπλιστική ειλικρίνεια και συνείδηση συνεχίζει: «Ειναι μια έμμεση συγγνώμη για αυτό το οποίο δεν κατάφερα να κάνω και πρέπει οπωσδήποτε από τη στιγμή που δεν κατάφερα να το κάνω να συμπάσχω με την ελληνική κοινωνία, τους συμπολίτες μου».



http://www.kontranews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου