Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας: Επίσκεψη στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού


H χρησιμοποίηση του τουριστικού περιπτέρου στον Μακρύγιαλο, από την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας για την τοποθέτηση φυλλαδίων της συζητήθηκε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο δήμο Πύδνας-Κολινδρού ανάμεσα σε μέλη του Δ.Σ. και του δημάρχου Ευάγγελου Λαγδάρη.


Στην συνάντηση συμμετείχε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Διοικητικών-Οικονομικών Υπηρεσιών και Τουρισμού κ. Αβραμίδης Κωνσταντίνος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Μεταλλίδης και ο υπεύθυνος γραφείου τύπου της Ένωσης δημοσιογράφος Απόστολος Λάγιος. Από πλευράς της Ένωσης παρέστησαν ο Πρόεδρος Γιώργος Ζωγράφος και  ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Γκατζής.

Τέθηκε ως θέμα η συνεργασία του Δήμου με την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας, η προβολή και ανάδειξη του Τουριστικού δυναμικού του Δήμου, η δυνατότητα ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού (γαστρονομική ταυτότητα περιοχής, ιαματικός και θρησκευτικός τουρισμός, αρχαιολογικές ανασκαφές στο Μακρύγιαλο, κλπ)

Επίσης συζητήθηκε η  χρησιμοποίηση του τουριστικού περιπτέρου στον Μακρύγιαλο, από την Ένωση Ξενοδόχων Παραλίας για την τοποθέτηση φυλλαδίων της, διότι η Παραλία Κατερίνης δεν διαθέτει τουριστικό περίπτερο.

Η συνάντηση έγινε σε  πολύ φιλικό κλίμα, και συμφωνήθηκε η διαρκής συνεργασία στα θέματα που απασχολούν τον Τουρισμό.



http://www.olympiobima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου