Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

«Σφαγή» Ολυμπιακού-ΑΕΚ για Τσαλμπούρη

Τον έχουν χαρακτηρίσει «Ελληνα Κούκοτς», λόγω πολλών κοινών χαρακτηριστικών με τον τεράστιο Κροάτη άσο του παρελθόντος. Ο 19χρονος Γιώργος Τσαλμπούρης είναι αριστερόχειρας, έχει ύψος 2.16 εκατοστά και δεν παίζει και σέντερ. 


Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία, που οδήγησαν στο να χαρακτηριστεί «Ελληνας Κούκοτς». Για αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν γίνεται σύγκριση ανάμεσα στο ταλέντο των δύο παικτών.

Το θέμα είναι ότι ο Τσαλμπούρης πήρε πέρυσι το καλοκαίρι τον δρόμο από την Κατερίνη και τον Πιερικό/Αρχέλαο για τις ΗΠΑ και το Αϊόβα Στέιτ. Εκεί ο χρόνος συμμετοχής του ήταν μικρός, κάτι, πάντως, που δεν κρίνεται αφύσικο. 

Αυτές τις μέρες προσπαθεί με την Εθνική Εφήβων στο Παγκόσμιο της Κρήτης να φθάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Η παρουσία του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει «ζεστάνει» πολύ τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ομάδες, που κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να τον αποκτήσουν. Ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει, αν, δηλαδή, θα συνεχίσει στο Αϊόβα Στέιτ ή θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Θα εξαρτηθεί προφανώς και από τις τελικές προτάσεις, που θα του κάνουν ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ. Στο «παιχνίδι» για την απόκτησή του είναι και ο Αρης, αλλά με λιγότερες πιθανότητες.

Γενικώς, πάντως, οι μεγάλες ελληνικές ομάδες ρίχνουν σημαντικό βάρος στην απόκτηση ταλαντούχων Ελλήνων παικτών. Και ο Τσαλμπούρης δεν είναι ο μοναδικός από αυτή την Εφήβων, που απασχολεί ή θα απασχολήσει τα κορυφαία κλαμπ της χώρας μας. Το καλοκαίρι προβλέπεται «καυτό» και στο εν λόγω μέτωπο.


ΠΗΓΗ http://www.sdna.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου