Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Η Olympia Electronics Α.Ε χρειάζεται τη βοήθεια σας για να γίνει National ‘Public’ Champion στην Ελλάδα.


Η OLYMPIA ELECTRONICS Α.Ε (μέλος του ΣΕΒΕ) θα συναγωνιστεί για τον τίτλο του ‘ΝATIONAL PUBLIC CHAMPION’ στα φετινά EUROPEAN BUSSINESS AWARDS, χορηγούµενα από το RSM INTERNATIONAL, στα πλαίσια δημόσιας ψηφοφορίας που ξεκινά για πρώτη φορά.

Η εταιρία, έχει ήδη επιλεγεί ως ΝATIONAL CHAMPION στην κατηγορία «INNOVATION» κατά την πρώτη φάση του διαγωνισμού, και έχει υποβάλει ένα βίντεο online, εξιστορώντας την πορεία και τις επιτυχίες της. Τώρα πλέον θα διαγωνιστεί ανάμεσα σε όλους τους ΝATIONAL CHAMPIONS από διάφορες χώρες µε δημόσια ψηφοφορία.
Η εταιρία που θα λάβει τις περισσότερες ψήφους θα ονομαστεί ‘ΝATIONAL PUBLIC CHAMPION’ για την Ελλάδα στις 3 Μαρτίου 2015.

Η πρώτη φάση µε την online ψηφοφορία ανοίγει στις 6 Ιανουαρίου 2015 και θα ολοκληρωθεί στις 4 Φεβρουαρίου 2015, δίνοντας στην OLYMPIA ELECTRONICS Α.Ε επτά (7) εβδομάδες να πάρει όσους περισσότερους ψήφους είναι δυνατό. Στο παρακάτω link µμπορείτε να δείτε το βίντεο της OLYMPIA ELECTRONICS και να ψηφίσετε ακολουθώντας τα βήματα που θα ακολουθήσουν.

http://www.businessawardseurope.com/vote/detail/greece/12042

Για καταχώρηση ψήφου παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
Βήμα 1


Κάντε κλίκ στην εικόνα για να μεταφερθείτε στο σύνδεσμο με το βίντεο της OLYMPIA ELECTRONICS Α.Ε και στο  κίτρινο πλαίσιο με το λευκό πεδίο και τίτλο «Vote for this entry»  καταχωρήστε το e-mail σας στη συνέχεια επιλέξτε (κάντε κλικ) στην ένδειξη «Vote»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου