Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

3ήμερο εκδηλώσεων στη Δράμα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Μία σειρά εκδηλώσεων διοργανώθηκαν στις 3, 4 και 5 Ιουνίου στην πόλη της Δράμας για τη στήριξη του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Με αφορμή το τριήμερο των εκδηλώσεων ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών/ Τοπική Διοίκηση Δράμας παραχώρησαν από κοινού Συνέντευξη Τύπου, χθες Τρίτη 2 Ιουνίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας.

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 19:00, η ψυχολόγος του Οργανισμού κα Ματίνα Γαβριήλογλου, ύστερα από πρόσκληση του Δήμου Δράμας πραγματοποίησε ομιλία με θέμα το φαινόμενο της σχολικής βίας και του σχολικού εκφοβισμού (Bullying) και παρουσίασε το έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του παιδιού» που φέτος διανύει το 20ο έτος δράσης του. H ομιλία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Δράμας και παρέστησαν γονείς, εκπαιδευτικοί αλλά και το κοινό της Δράμας.
Επίσης την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά για παιδιά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο». 600 μικροί ποδοσφαιριστές, από Σχολικές Ομάδες και Ομάδες Ακαδημιών του Ν. Δράμας, αγωνίστηκαν στο ιστορικό γήπεδο της Δόξας Δράμας σε ένα γιορτινό αγωνιστικό διήμερο για «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Το Ποδοσφαιρικό Τουρνουά ήταν μια πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/ Τοπική Διοίκηση Δράμας σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, το Δήμο Δράμας, τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Δράμας (Ε.Π.Σ. Δράμας) το Γ.Σ. Δόξας Δράμας και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας και διοργανώθηκε για την ενίσχυση του έργου του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ώστε να μπορεί να συνεχίσει να στηρίζει τα χιλιάδες παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου