Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

"Θέλουν την Ελλάδα πόρνη..." έγραφε ο Στρατής Τσίρκας



Γιώργος Στάμκος

 «Θέλουν την Ελλάδα πόρνη να τους ανοίγει τα σκέλια στην ποδιά της Ακρόπολης, να προμηθεύει μισοτιμής το ρίγος της αμαρτίας στις μαραγκιασμένες από τον πουριτανισμό ψυχές τους», έγραφε ο Στρατής Τσίρκας.
 

 Συνέχιση εσαεί της λιτότητας και της φτωχοποίησης του ελληνικού λαού επιμένουν οι δανειστές, χωρίς να προτείνουν μια ρεαλιστική λύση με αναπτυξιακό προσανατολισμό και βιωσιμότητα του χρέους, παρά μόνον επιβολή μιας νεοφιλελεύθερης ιδεοληψίας Ταλιμπανικού τύπου, με κανονικές ανθρωποθυσίες στο βωμό των αριθμών, που εξαθλιώνουν το 90% του λαού, αφήνοντας σχεδόν στο απυρόβλητο τους έχοντες και κατέχοντες και τους Ολιγάρχες. Δεν τους ενδιαφέρει η ανάπτυξη, ούτε φυσικά και η κοινωνική δικαιοσύνη. Θέλουν την Ελλάδα φτηνή πόρνη να τους ανοίγει εύκολα τα πόδια, όπως την κατάντησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. 


Αυτός ο παραλογισμός και η ταπείνωση ενός ολόκληρου λαού πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα. Καλύτερα ένα Τέλος με Πόνο, παρά ένας Πόνος χωρίς Τέλος.... Με αποφασιστικότητα, ενότητα και ψυχραιμία στο τέλος θα αποτρέψουμε το νέο παραλογισμό που θέλουν να μας επιβάλουν, γιατί απλά Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα θα είναι μονίμως ΑΝΑΠΗΡΗ σε πάρα πολλά επίπεδα. Η Ελλάδα δε θα γίνει η φτηνή πόρνη που θέλουν, ας χωνέψουν καλά αυτό, τελεία και παύλά.

πηγη www.facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου