Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Απίστευτο: Ξαναβρήκε το φως της μετά από 13 ολόκληρα χρόνια!



Απίστευτο και όμως… αληθινό! Μια τυφλή γυναίκα ξαναβρήκε το φως της, μετά από 13 ολόκληρα χρόνια!
Και το ακόμα πιο απίστευτο είναι ο τρόπος που επανήλθε η όραση της. Όχι με κάποια εγχείρηση ή με κάποια νέα θεραπεία, αλλά χτυπώντας κατά λάθος το κεφάλι της σε ένα μικρό τραπέζι!!!
Η 24χρονη Λίζα από το Όκλαντ, είχε χάσει την όραση της, εξαιτίας ενός όγκου που πίεζε προς τα κάτω το οπτικό της νεύρο, στην ηλικία των 11 ετών.

Παρόλα αυτά, η όραση της αποκαταστάθηκε πλήρως, όταν 13 χρόνια μετά, χτύπησε κατά λάθος το κεφάλι της σε ένα μικρό τραπέζι.
Πως έγινε αυτό;
Η νεαρή γυναίκα από τη Βρετανία είχε σκύψει για να εντοπίσει και να φιλήσει το σκύλο της και όταν σηκώθηκε, χτύπησε το κεφάλι της με δύναμη πάνω στο έπιπλο. Το επόμενο πρωί ξύπνησε και… έβλεπε τα πάντα!
Η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα την απίστευτη ιστορία της, την οποία ακόμα και οι γιατροί δυσκολεύονται να εξηγήσουν, σε ένα συνέδριο για την ευαισθητοποίηση των Τυφλών της Νέας Ζηλανδίας.
Όπως και να έχει, η Λίζα ξαναβρήκε το φως της και ευχαριστεί το Θεό γι’ αυτό το «ανέλπιστο δώρο», όπως το χαρακτηρίζει. Θαύμα ή ιατρικό ανεξήγητο για τους πιο δύσπιστους, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο… Η κοπέλα ήταν τυφλή και τώρα βλέπει!

http://www.pentapostagma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου