Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Προ των πυλών πληρωμές ΠΣΕΑ ποσού 13,5 εκ.ευρώ

lefta21
Σύμφωνα με απόφαση που υπογράφει ο υπό παραίτηση Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, κ. Β. Αποστόλου και δημοσιεύεται στο διαδικτυακό τόπο Διαύγεια, εγκρίθηκε η δέσμευση του ποσού των
13.5 εκατ. ευρώ,
για πληρωμές υπολοίπων από τα ΠΣΕΑ του 2011. Οι αποζημιώσεις αφορούν καταστροφές φυτικού κεφαλαίου και αγροτικών μονάδων.
Αναλυτικά η απόφαση αναφέρει: «Καταβολή χρηματοδότησης στον ΕΛΓΑ ποσού 13.500.000,00 ευρώ, σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Φ.29/110, Κ.Α. 2111 «Οικονομικές Ενισχύσεις Γεωργικού Χαρακτήρα», για την υλοποίηση προγράμματος κρατικών οικονομικών ενισχύσεων(ΠΣΕΑ), προβλέπει σχετική απόφαση του Βαγγέλη Αποστόλου.
Η απόφαση αφορά υλοποίηση μέτρων υπέρ των παραγωγών της χώρας που οι γεωργικές τους εκμεταλλεύσεις ζημιώθηκαν από θεομηνίες (πλημμύρες, κατολισθήσεις) και δυσμενείς καιρικές συνθήκες (ανεμοθύελλες, υπερβολικές βροχοπτώσεις, παγετό, χιόνι, χαλάζι και υψηλές θερμοκρασίες) κατά τη χρονική περίοδο Ιανουάριος-Δεκέμβριος 2011 (ετήσιο 2011)».

ΠΗΓΗ http://www.agrotes.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου