Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Εθνική και θρησκευτική τραγωδία στην Ελλάδα! 94.000 γεννήσεις, 112.000 θάνατοι! Success Story : -18.000 !

Δεν θα τα ξαναγράψουμε. Τα γράφουμε εδώ και 3 χρόνια ! Η ακολουθούμενη οικονομική πολιτική οδηγεί σε γενοκτονία του Ελληνορθόδοξου γένους των Ρωμιών. Η πολιτική ηγεσία του τόπου, από το 2010 και μετά, οδηγεί την Ελλάδα σε εθνολογική κατάρρευση ( αν συνυπολογίσει κανείς ότι χιλιάδες μαθητές και νέοι φεύγουν στο εξωτερικό με τη μετανάστευση ) ! Και κανένας δεν συγκινείται ούτε μέσα στη Βουλή, ούτε στους κόλπους της Εκκλησίας της Ελλάδας και των άλλων εκκλησιαστικών Μητροπόλεων του ελλαδικού χώρου ( ημιαυτόνομη εκκλησία της Κρήτης, Μητροπόλεις Δωδεκανήσων ).

Σε μερικά χρόνια θα είναι άδεια τα σχολεία και οι εκκλησίες από νέα παιδιά, ενώ η Εκκλησία θα ψάχνει να βρει  νέους ιερείς ! Είναι η μεγαλύτερη “λευκή” γενοκτονία του Ελληνισμού τον 21ο αιώνα, με τις ευλογίες της Ε.Ε  και τη συγκατάθεση Ελλήνων βουλευτών και τη ψήφο πολλών από εμάς, που βάζουμε τα κόμματά μας πάνω από το εθνικό και θρησκευτικό καλό !

Σε 20 χρόνια από τώρα, με το συνεχιζόμενο ρυθμό και τα πρωτοφανή μέτρα κατά των Οικογενειών με παιδιά και ειδικά των Τρίτεκνων και Πολύτεκνων, ο ελληνορθόδοξος πληθυσμός θα είναι ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ σε πολλές παραμεθόριες περιοχές και όχι μόνο ! Ο Θεός να μας ελεήσει ! Τα στοιχεία ΣΟΚ μπορείτε να τα δείτε εδώ :

Τα στατιστικά του 2012. Η αρχή του τέλους !
Στα 10,992 εκατομμύρια μειώθηκε ο πληθυσμός της Ελλάδας την 1η Ιανουαρίου 2014 σε σχέση με τα 11,062 εκατομμύρια που ήταν ο πληθυσμός την αντίστοιχη περίοδο του 2013, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της κοινοτικής στατιστικής υπηρεσίας, τον τελευταίο χρόνο οι γεννήσεις στη χώρα μας ανήλθαν σε 94.100, οι θάνατοι σε 112.100, δηλαδή η «καθαρή» μείωση του πληθυσμού ήταν 17.900, ενώ και η μετανάστευση προς την Ελλάδα μειώθηκε κατά 52.000 πολίτες.

Παράλληλα, η Ελλάδα μαζί με την Ιταλία και τη Γερμανία εμφανίζουν από τα πιο χαμηλά ποσοστά σε γεννήσεις στους «28» (από 8,5%ο) με πρώτη τη Ρουμανία (8,8%ο) ενώ τα υψηλότερα ποσοστά εμφανίζουν η Ιρλανδία (15%ο) και η Γαλλία (12,3%ο.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου