Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Ο Τσαλμπούρης, τα cheeseburgers και το Iowa State

 Ηπρώτη ημέρα του Οκτώβρη, ήταν αυτή που ο Γιώργος Τσαλμπούρης παρουσιάστηκε, επισήμως, ως ο πρώτος Έλληνας παίκτης που θα παίξει ποτέ στο Iowa State -κατά τη media day της ομάδας.
Οι ειδικοί (δηλαδή, το desmoinesregister.com) ενημέρωσαν πως ο ύψους 2.15 διεθνής από την Κατερίνη,
έβαλε περίπου 10 κιλά, από την ημέρα που εμφανίστηκε στο Πανεπιστήμιο του, τον Αύγουστο. "Βέβαια, όπως είδαμε όλοι στην παρουσίαση, είναι ακόμα αδύνατος, αλλά τουλάχιστον έχει φτάσει τα 110 κιλά". Όπως είπε ο προπονητής του, Fred Hoiberg "τουλάχιστον έχει βρει τον τρόπο να... στουμπώνει φαγητό στο σώμα του. Τον ρώτησα τι έφαγε χθες για δείπνο και μου απάντησε τρία cheeseburgers με μπέικον"! Του απάντησα "έκανες καλή δουλειά. Συνέχισε έτσι. Έχει αλλάξει το σώμα του. Πλέον... μπορείτε να δείτε ότι έχει και κοιλιακούς"!
Βέβαια, ο 18χρονος δεν αρκείται στα burgers. "Το αγαπημένο μου φαγητό, είναι το μεξικάνικο. Έχουμε πολύ καλό στην Ελλάδα, αλλά εδώ είναι το κάτι άλλο".
Επί του αγωνιστικού κομματιού, ο Ηoiberg εξήγησε πως για τον αριστερόχειρα παίκτη του πως "είναι 2.15 και μπορεί να σουτάρει εξαιρετικά. Δεν φοβάται να δοκιμάσει και το τρίποντο και αυτό είναι κάτι που λατρεύω σε εκείνον. Μπορεί να παίξει άμεσα".
ΠΗΓΗ http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου