Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Ο Κίτρους Γεώργιος στην Ιερά Νήσο Τήνο (ΦΩΤΟ)

kitrous-tinos-3
Με την ευλογία και Κανονική αδεία του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β', ιερούργησε σήμερα 16 Αυγούστου στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος
ευρισκόμενος στο νησί με την Τιμία συνοδεία του, συμπαραστατούμενος από τους Ιερείς και Διακόνους του Ιερού Ιδρύματος, εκπληρώνοντας προσωπικό τάμα στη Μεγαλόχαρη.
Προ της Απολύσεως της Θείας Λειτουργίας ετελέσθη ιερόν μνημόσυνον υπερ αναπαύσεως της ψυχής του προκεκοιμημένου Μητροπολίτου Σύρου κυρού Δωροθέου Α’ (Στέκα).
Ακολούθως ευχαρίστησε εν τω προσώπω του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ δια τα φιλάδελφα αισθήματα τιμής και αγάπης και την ευλογία και άδεια να ιερουργήσει στον Πανίερο Ναό, τον Πρωθιερέα, τους Ιερείς και Διακόνους, τον Αντιπρόεδρο, τον Γ.Γραμματέα και τα μέλη της Διοικούσης το Ιερόν Ίδρυμα Επιτροπής, τους Διακονητές, Ιεροψάλτες και εργαζομένους στο Ιερό Ίδρυμα για την ένθερμη υποδοχή και φιλοξενία.
Φωτογραφίες: Δήμητρα Φανερού
kitrous-tinos-2
kitrous-tinos-4
kitrous-tinos-5
kitrous-tinos-6
kitrous-tinos-7
kitrous-tinos-8
kitrous-tinos-9
kitrous-tinos-10
kitrous-tinos-11
kitrous-tinos-12
kitrous-tinos-13
kitrous-tinos-14
kitrous-tinos-15
kitrous-tinos-16
kitrous-tinos-17

ΠΗΓΗ http://www.romfea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου