Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

FIFA 15: Για πρώτη φορά Ελληνικό τραγούδι στο πιο διάσημο video game (Βίντεο)

FIFA 15: Για πρώτη φορά Ελληνικό τραγούδι στο πιο διάσημο πλανήτη βίντεο του παιχνιδιού (Βίντεο)
Μπάλα υπό τους ήχους ενός ελληνικού τραγουδιού θα έχουν την ευκαιρία να «παίζουν» όσοι αποκτήσουν το «FIFA 15», το κορυφαίο παιχνίδι του πλανήτη, που μόλις κυκλοφόρησε από την EA Games, μια από τις διασημότερες Αμερικάνικες εταιρίες βιντεοπαιχνίδια.

Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι πως για πρώτη φορά στην συμπεριλαμβάνει ένα δικό μας κομμάτι-ένας λόγος να «φουσκώσουμε» από εθνική υπερηφάνεια- και συγκεκριμένα το υπέροχο «Ουτοπία» των Bang La Decks σε video game.



Αυτή μάλιστα είναι ακόμα μια μεγάλη επιτυχία για το τραγούδι αυτό, μια και λίγο καιρό πριν ακούστηκε στο όγδοο επεισόδιο της άκρως επιτυχημένης καινούργιας σειράς, «Ισχύς» -αν την παρακολουθείτε, το γνωρίζετε ήδη. Εκτός όμως από το «Ουτοπία», το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2013 και σκαρφάλωσε με ευκολία στις πρώτες θέσεις των charts, σίγουρα το έχετε χορέψει σε κάποιο club, όπως έχουμε κάνει και εμείς άλλωστε- έχει κι άλλες επιτυχίες από διάσημους της μουσικής βιομηχανίας, όπως τους: Avicii, Kasabian, Benny Benassi, Groove Armada, Στοιχειώδης κ.α. ακούστε ΤΟ «Ουτοπία» έτσι όπως περιλαμβάνεται στο «FIFA 15»:



ΠΗΓΗ  http://www.briefingnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου