Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Βόρεια Ελλάδα: Πέφτει η θερμοκρασία 8 με 10 βαθμούς το Σάββατο


Επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με βροχές που συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους και πτώση της θερμοκρασίας. Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας (περίπου 8 με 10 βαθμούς) αναμένεται σε όλη τη χωρά από το Σάββατο. Στα δυτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές, ενώ βροχές αναμένονται τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται νεφώσεις με βροχές και
καταιγίδες οι οποίες θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική), την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 7 με 8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ. Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ με σταδιακή ενίσχυση στα 5 με 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΠΗΓΗ http://www.agelioforos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου