Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Η νέα ζωή του Γιώργου Τσαλμπούρη

Η νέα ζωή του Γιώργου Τσαλμπούρη
Παρότι βρέθηκε στο στόχαστρο των κορυφαίων ελληνικών ομάδων, ο Γιώργος Τσαλμπούρης αποφάσισε να περάσει την απέναντι όχθη του Ατλαντικού, προκειμένου να συνδυάσει μπάσκετ με σπουδές στο Iowa State. Πόσο εύκολο είναι, όμως, για ένα νεαρό παιδί να αλλάξει εντελώς τη ζωή του;

Ο θηριώδης πάουερ φόργουορντ / σέντερ από την Κατερίνη προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες ζωής που επιτάσσουν οι ΗΠΑ, έχοντας την όρεξη να δουλέψει σκληρά για να φτάσει σε ακόμη υψηλότερο μπασκετικό επίπεδο.
«Ολα είναι ιδανικά! Εγκαταστάσεις, συνθήκες! Το προπονητήριο είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο και μπορείς όποτε θέλεις να πάρεις κάποιον να έρθει να σου πασάρει ή ακόμα υπάρχουν και προπονητές που οποιαδήποτε ώρα έρχονται και σου κάνουν ατομική προπόνηση. Είμαι σε μια «μεταβατική» περίοδο και όλοι εδώ βοηθάνε για να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο εύκολα και ανώδυνα», ανέφερε ο ταλαντούχος πρώην παίκτης του Πιερικού / Αρχελάου στο superbasket.gr, μένοντας εντυπωσιασμένος από το γεγονός πως στην πρώτη του προπόνηση υπήρχαν τέσσερις προπονητές και δύο παιδιά που με πάσες κ.ά. για μόλις τέσσερις αθλητές που ήθελαν να δουλέψουν.
Το αμερικανικό όνειρο μόλις ξεκίνησε για τον Γιώργο, ο οποίος έχει την ωριμότητα και το καθαρό μυαλό για να αντεπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις και να φτάσει πολύ ψηλά.

http://www.superbasket.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου