Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Επιτέλους δυο κούκλες Γερμανίδες επαινούν την Ελλάδα

Επιτέλους δυο κούκλες Γερμανίδες επαινούν την Ελλάδα
Είχαν ξαναμιλήσει στο παρελθόν για την αγάπη τους στη χώρα μας και ειδικά για την Κρήτη. Διαβάστε τώρα πως περιγράφουν την γοητεία του ελληνικού νησιού


«Χάνεις τα λόγια σου για να περιγράψεις την Κρήτη και να πεις πόσο όμορφη είναι. Ίσως οι φωτογραφίες που τραβήξαμε κάτι περισσότερο θα δείξουν από αυτό που θα λέγαμε εμείς. Η αγάπη και η φιλοξενία των ντόπιων όμως είναι κάτι περισσότερο».

Τα δύο νεαρά κορίτσια από τη Γερμανία που το καλοκαίρι έκαναν διακοπές στην Κρήτη «ξαναχτύπησαν» με νέο blog που ανάρτησαν στο τουριστικό σάιτ Argophilia και φυσικά η αποθέωση, από μέρους τους, για το νησί συνεχίστηκε.

Τις... είχαμε αφήσει στο Ηράκλειο, αλλά κι εκείνες με τη σειρά τους αναφέρονται πλέον στο ταξίδι που έκαναν στο Ρέθυμνο και τα Χανιά. Η περιήγηση περιλαμβάνει αξιοθέατα που τους κόβουν την ανάσα., σατινένιες παραλίες, μπόλικη ηλιοθεραπεία, selfies, φαγητό σε φημισμένα για τις γεύσεις τους εστιατόρια και κατάλυση σε ξενοδοχεία που προσφέρουν τα πάντα στον τουρίστα.

Στο ξενοδοχείο που διέμειναν, οι υπάλληλοι έλυναν κάθε πρόβλημα αυτοστιγμεί. Ό,τι ήθελαν, τους το παρείχε το ξενοδοχείο. Οι ώρες που πέρασαν στην πισίνα ήταν ατέλειωτες και απόλυτα ευχάριστες.

Όταν επέστρεψαν στον Μύθο, αντιλήφθηκαν πόσο κουρασμένος μπορεί να καταλήξει να είναι κάποιος με το τουριστικό πήγαινε-έλα από το ένα σημείο του νησιού στο άλλο. Αυτό, όμως, που αποζημιώνει τους πάντες είναι το ηλιοβασίλεμα που μοιάζει με αληθινό θησαυρό – σαν τα Χανιά που είδαν με τα μάτια τους.







ΠΗΓΗ http://www.briefingnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου