Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Tρέχουμε για την ΑΡΣΙΣ - Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων

Η ΑΡΣΙΣ συμμετέχει στον 3Ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 και μας καλεί να τρέξετε μαζί της….για να μην αποκλείεται κανείς!
 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:  
«Τρέχουμε » για να προστατέψουμε τα δικαιώματα των νέων .
«Τρέχουμε» για να αλλάξουμε τις συνθήκες που οδηγούν παιδιά και νέους στην απομόνωση.
«Τρέχουμε» για το δικαίωμα όλων στην αξιοπρεπή διαβίωση.
«Τρέχουμε » για να κερδίσουμε το γέλιο, τη χαρά και την αξιοπρέπεια Οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει! Η συμμετοχή κοστίζει 15 ευρώ. Από κάθε συμμετοχή, τα 5€ στηρίζουν απευθείας το έργο της ΑΡΣΙΣ και τα 10€ στη διοργάνωση του ημιμαραθωνίου.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6936125323-4 Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει! Αντίτιμο συμμετοχής βασικού πακέτου αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής Συμμετοχή Συνολικό Κόστος ποσό για την Άρσις : Ημιμαραθώνιος 20€ 5€,  Αγώνας Δρόμου 5.000μ 15€ 5€,  αντίτιμο συμμετοχής πλήρους πακέτου αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής, συμμετοχή συνολικό κόστος ποσό για την Άρσις Ημιμαραθώνιος 40€ 5€, αγώνας δρόμου 5.000μ 35€ 5€.
 
Για Δηλώσεις Συμμετοχής μπορείτε να καλείτε και στα γραφεία της ΑΡΣΙΣ: Πτολεμαίων 35 & Συγγρού, ΤΚ 546 30, Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310 526 150 Fax: 2310 552 813 E-mail: infothes@arsis.gr Οι αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:
● Ημερομηνία Διεξαγωγής Αγώνων: Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014
● Αφετηρία - Τερματισμός α) Ημιμαραθώνιος: Αφετηρία επί της Λεωφόρου Νίκης και τερματισμός ο Λευκός Πύργος. β) 5.000μ.: Αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμός ο Λευκός Πύργος.
● Στοιχεία Αγώνων: α) Ημιμαραθώνιος (21.100μ.): Ώρα Εκκίνησης: 18:45 (Δύση ηλίου)
Περιγραφή της Διαδρομής: Η εκκίνηση του αγώνα δίνεται από τη Λεωφόρο Νίκης. ◊ Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου ακολουθεί τις οδούς: Λεωφόρος Νίκης, Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου, Παρασκευοπούλου, Λεωφ. Βασ. Όλγας, Λεωφ. Βασ. Γεωργίου, Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Καρατάσου, Λεωφ. Κουντουριώτου, Λεωφ. Νίκης, όπου οι αθλητές τερματίζουν μπροστά στον Λευκό Πύργο, διανύοντας την συγκεκριμένη διαδρομή τρεις φορές.
Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.
β) Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ.: Ώρα Εκκίνησης: 21:15
Περιγραφή της Διαδρομής: Η εκκίνηση του αγώνα δίνεται από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Συμβολή οδών Βασ. Γεωργίου με Γ’ Σεπτεμβρίου). ◊ Η διαδρομή των 5.000μ. ακολουθεί τις οδούς: Λεωφ. Βασ. Γεωργίου, Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Καρατάσου, Λεωφ. Κουντουριώτου, Λεωφ. Νίκης, όπου οι συμμετέχοντες τερματίζουν μπροστά στον Λευκό Πύργο (η διαδρομή διατρέχει τη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου, έχοντας κοινό σημείο τερματισμού τον Λευκό Πύργο).
Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr

● Δικαίωμα Συμμετοχής
Για να συμμετάσχει κάποιος στον Ημιμαραθώνιο, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 1996 και μεγαλύτεροι).

Στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος των 5.000μ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2002 και μεγαλύτεροι).


ΠΗΓΗ  http://www.enet.gr/?i=news-room.el&id=449509

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου