Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ (Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ)


Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Μ.Γ.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ 


Το 1927 δημιουργήθηκαν επίσημα δύο σύλλογοι ποδοσφαιρικοί στον Κολινδρό. Ο "ΗΡΑΚΛΗΣ" και "Γ.Σ. ΖΕΥΣ". Η σύσταση των δύο αυτών συλλόγων σε μια κωμόπολη είχει και την καλή και την κακή της πλευρά. Αλλά ο Β΄Παγκόσμιος πόλεμος, η Γερμανική κατοχή και τα λοιπά γεγονότα δεν επέτρεψαν καμμία αγωνιστική δραστηριότητα μέχρι το 1949.


.

                                                    ΔΙΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ 1930


Όταν άρχισε η προσπάθεια ανασυγκρότησης των ποδοσφαιρικών ομάδων. Για να αποφύγουν τις ενδεχόμενες έριδες και διενέξεις συμφωνήθηκε να ιδρυθεί νέος Σύλλογος με την επωνυμία "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" στον οποίο εντάχθηκαν τα μέλη και των δύο συλλόγων.




Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μετά το μεγάλο άλμα που έκανε και έφτασε μέχρι τη Β΄ Εθνική αγγίζοντας ακόμη και την άνοδο στην Α΄ Εθνική την περίοδο 1994-95 κάνοντας γνωστό τον Κολινδρό όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, προσγειώθηκε πέφτοντας κάθε χρόνο και μια κατηγορία λόγω της έλλειψης οικονομικής στήριξης. 







Το 2006 -2007 δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα (ανδρικό τμήμα), υπάρχουν όμως οι ακαδημίες, με νέο Δ.Σ. και με νέο όραμα για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μας, Εφτασε την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 να συμμετέχει στην Α΄ερασιτεχνική της Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ.











ΠΗΓΗ.....ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ F.C.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου