Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Οταν οι πολυεθνικές «αγάπησαν» τον …αθλητισμό Καταργούνται αθλήματα επειδή δεν...«πουλάνε»!

sports-money

Η είδηση:  ¨ Το Υφυπουργείο Αθλητισμού, αποφάσισε τη συγχώνευση της Ομοσπονδίας Χαντ μπολ, με την αντίστοιχη του Ράγκμπι¨.
 Αυτή η απόφαση, δεν ήρθε από το πουθενά, αθώες πολιτικές αποφάσεις δεν υπάρχουν, όλες έχουν κάποιο στόχο.
 Tο 2011,  αν θυμάμαι καλά, ο κ. Γερουλάνος, τότε Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, μας ¨φόρτωσε¨ έναν νέο Γ. Γ.  Αθλητισμού  από το πουθενά, και το όνομα αυτού, Μπιταχτζής.

( Το τι άχρηστος κόσμος, έχει περάσει από αυτή τη θέση, δεν λέγετε, και παρακαλώ μη μου πείτε, ότι, υπήρξαν και  εξαιρέσεις που δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι….τότε γιατί πήγαν;)
O κύριος,  λοιπόν,  Μπιταχτζής  είχε συγκεκριμένες εντολές. Nα κατηγοριοποιήσει τα Ολυμπιακά Αθλήματα,  ενώ ο αθλητισμός είναι ένας, και να πετσοκόψει τις αθλητικές επιχορηγήσεις προς τις Αθλητικές Ομοσπονδίες.
Και οι δύο στόχοι πραγματοποιήθηκαν.
Tα χρήματα προς τις Ομοσπονδίες έχουν σχεδόν εξαφανισθεί, ενώ δειλά- δειλά ξεκίνησαν οι συγχωνεύσεις, συγγενών αθλημάτων. Για να δουν κατά αρχή τις αντιδράσεις.
Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε,  ότι, όλα τα αθλήματα δεν ¨πουλάνε¨,  άρα κάποια πρέπει να εξαφανιστούν, και να άντικατασταθούν από άλλα που μπορούν και κερδίζουν το ¨ψωμί τους¨….
Όλοι ζήσαμε τα γεγονότα, με το άθλημα της ΠΑΛΗΣ.
Οι Πολυεθνικές οι οποίες κάνουν κουμάντο στη ΔΟΕ και στις Παγκόσμιες Ομοσπονδίες όλων των Ολυμπιακών Αθλημάτων έχουν δώσει σαφείς οδηγίες, ¨απαλλαγείται από αθλήματα που δεν πουλάνε ¨.
 Καθαρές κουβέντες. Ένας είναι ο στόχος στον Αθλητισμό το κέρδος.
Για αυτό, σκάω από τα γέλια, όταν ακούω, ότι πιάσανε αθλητές με απαγορευμένα σκευάσματα.
Η Υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.
ΠΗΓΗ http://www.imerodromos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου